Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUZEO PREDNOST MOTOCIKLU

Poginuo 82-godišnji mopedist

hitna pomoć
ilustracija
25.08.2016.
u 10:35

Prometna nesreća u Konavlima

U prometnoj nesreći na državnoj cesti D-8, u mjestu Čilipi u Konavlima, noćas oko pola dva smrtno je stradao 82-godišnji mopedist.

Do prometne nesreće je došlo nakon što je taj 82-godišnjak, upravljajući mopedom dubrovačkih registracijskih oznaka, prilikom skretanja oduzeo prednost prolaska motociklu dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 54-godišnjak, priopćeno je iz dubrovačko-neretvanske Policijske uprave.

U nesreći je teže ozljeđen i 54-godišnjak dok je suputnica na motociklu zadobila je lakše tjelesne ozlijede.

>> Teška nesreća u Podravini: U sudaru dva automobila i kamiona poginula je jedna osoba

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:06 25.08.2016.

Hm, pokoj mu duši, ali. Deda od 82 godine vrluda cestom u pola dva ujutro. I sad će opet netko napisati da su motociklisti divljaci, bande, drogeraši, pijanci, manijaci i slično.

DU
Deleted user
00:20 26.08.2016.

za ovaj i slicne slucaje treba odgovarat policija koja nije ovom covjeku oduzela vozacku dozvolu pa necemo vozit do 100 godina slijepi i gluvi toliko og zigosanog

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
14:11 25.08.2016.

stariji vozači jednostavno gube reflekse ali i pamćenje.. iks puta vidim skreću bez davanja žmigavca raspravljaju se s boljom polovicom u autu pa iznenada koče , dakle opoasnost na cesti .. i sam vozim kako maxi skuter tako i auto i priznajem slabljenje refleksa pa i zaboravnost a ovaj spomenuti mi tata može bit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije