Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
noćna eksplozija

'Bombu su mi bacili jer sam direktor komunalne tvrtke'

milan ročak
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/6
25.11.2014.
u 19:18

Sin Milana Ročaka nekoliko trenutaka prije detonacije stajao na balkonu

Ručna bomba pala je pokraj škode koju vozi Milan Ročak (47), direktor komunalnog društva u Sukošanu, u predgrađu Zadra, u noći s ponedjeljka na utorak. Nekoliko trenutaka poslije eksplozija je potresla i Debeljak.Osim automobila u vlasništvu općine, dijelovi ubojite eksplozivne naprave oštetili su i kuću i dvorište obitelji Ročak.

Prava je sreća da je izbjegnuta tragedija s obzirom na to da je nekoliko minuta prije na balkonu, tik uz mjesto gdje je bačena bomba, bilo jedno od dvoje djece Milana Ročaka. U kući je u tom trenutku bilo sedam članova obitelji, a u susjednoj kući još jedna obitelj s malim djetetom.

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

– Moji su problemi počeli nakon napisa u novinama kada sam nakon devet godina dobio otkaz u HAC-u. Možda nekom smeta što sam u HDZ-u i što sam branitelj. Moguće je da je to i zato što sam dobio mjesto direktora komunalne tvrtke – rekao nam je Milan Ročak.

>> Hrvatski Rambo: Doma je držao zolje, ose, ručne bombe, puške i 
streljivo

Komentara 11

DO
doktorica
11:11 25.11.2014.

običan građanin nema bombu

PR
pravica
11:41 25.11.2014.

Pravna država! Sada me interesira gdje je Hrvatska. Tko je naručitelj, tko izvršitelj javnost mora čim prije saznati.

Avatar d-ano
d-ano
18:47 25.11.2014.

Po uzoru na Amere dozvolit svima oruzje pa ko koga stigne ovako borba je neravnopravana,on ima a ti nesmes da imas .Uzasan dokaz ljudske niskosti.Kad mi se neko ne dopada bacim mu bombicu u dvoriste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije