Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGIČNA NESREĆA

Pješak poginuo dok je pretrčavao autocestu, pregazila ga tri auta

hitna pomoć
Foto: ilustracija
1/4
27.12.2014.
u 10:40

Pješaka je prvi automobil odbacio oko 150 metara

Pješak (69) poginuo je u teškoj prometnoj nesreći koja se u petak oko 20 sati dogodila na sjevernoj kolničkoj traci autoceste A3 Bregana – Lipovac u Slobodnici nedaleko od Slavonskog Broda. Na njega je u trenutku dok je pretrčavao autocestu naletio Renault Megane zagrebačkih registracijskih pločica. Od putnika iz vozila nitko nije stradao.

Očevici su kazali kako su, navodno, nakon što ga je jedan automobil udario i odbacio oko 150 metara, preko tijela prešla još dva automobila. Točne okolnosti ove prometne nesreće s tragičnom posljedicom bit će utvrđene nakon rezultata očevida kojeg je obavilo brodsko-posavsko Županijsko državno odvjetništvo.

>> Sjeo u automobil pijanog prijatelja i poginuo stotinjak metara od kuće

>> Dječaka (9) pregazio teretnjak dok je pretrčavao cestu

Komentara 15

JO
jozomali
11:03 27.12.2014.

pretrčavao autocestu?!....e za to čovjek mora imati potpuno praznu glavu...jadan ovaj u autu....doživio šok zbog bu da let ine....

DU
Deleted user
12:06 27.12.2014.

Ljudska glupost nema granica.

SN
snoopy001
10:57 27.12.2014.

koliko je blesav, malo ga je i odbacilo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije