Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OCA UBIO MOTIKOM

Pitanje je hoće li se Hvaraninu suditi za ubojstvo. Od mladosti se liječi

Ubokstvo
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
27.02.2017.
u 16:40

Kada su bili sami u obiteljskoj kući, snažno ga udarivši drškom lopate po glavi

Policija je prijavila za teško ubojstvo 37-godišnjaka koji je u petak u Dolu na Hvaru ubio 74-godišnjeg oca drškom motike. Ispitala ga je i zamjenica županijskog državnog odvjetnika u Splitu, a sudac Županijskog suda prihvatio je njezin prijedlog da mu se odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Međutim, neslužbeno doznajemo da je upitno hoće li do suđenja uopće doći zbog neuračunljivosti osumnjičenika. Navodno se od 15. godine liječi zbog psihičkih tegoba. Oca je napao u petak oko 14 sati, kada su bili sami u obiteljskoj kući, snažno ga udarivši drškom lopate po glavi. Vidjevši što je učinio, otrčao je susjedima tražiti pomoć, ali je otac podlegao ozljedi. 

>> Na Hvaru sin drškom od lopate na smrt izudarao oca

>> Izbo ju je kad mu je rekla da čeka dijete s drugim

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije