Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA U MEĐIMURJU

Pijani vozač sletio s ceste

nesreća
Foto: PU međimurska
27.10.2016.
u 11:05

Muškarac je imao 1,64 promila alkohola u krvi

Veliku sreću imao je 63-godišnji vozač koji je jučer oko 19 sati u međimurskom selu Čestijancu sletio s ceste.  Upravljajući automobilom austrijskih registarskih oznaka pod utjecajem 1,64 promila alkohola u krvi, u blagom zavoju izletio je izvan kolnika u cestovni jarak, gdje je prednjim dijelom udario u betonski propusni most i potom se prevrnuo na krov.  

Iz vozila su ga izvukli članovi JVP-a Čakovec i DVD-a Sveti Martin na Muri, a u Županijskoj bolnici Čakovec utvrđeno je da je - lakše ozlijeđen.

> > Pijan i bez vozačke bježao policajcima i probijao blokade po Pakoštanima

Ključne riječi

Komentara 2

RG
RuzaSapina56@gmail.com
12:16 27.10.2016.

Takvih me je uvijek strah dok se vozim...

DU
Deleted user
12:46 27.10.2016.

velike alkoholne pare su u zraku ,radi vrenja mosta treba se paziti ne disati punim plucima ,vis kao na skrge

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije