Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Međimurje

Pijani vozač prevozio radnike s posla u neispravnom autobusu

Alkotest
Foto: Ilustracija: Petar Glebov/Pixsell
02.07.2015.
u 13:50

Osim što je pijan vozio radnike s posla, izvanrednim tehničkim pregledom autobusa utvrđeno je da je uređaj za zaustavljanje bio neispravan.

Policija je tijekom rutinske kontrole prometa na cesti između Totovca i Savske  Vesi u Međimurskoj  županiji zaustavila autobus kojim je upravljao 51-godišnji vozač sa 2,02 promila alkohola u krvi!

Toliko mu je u srijedu oko 14.45 sati izmjereno alkotestiranjem. Osim što je pijan vozio radnike s posla, izvanrednim tehničkim pregledom autobusa utvrđeno je da je uređaj za zaustavljanje bio neispravan.

Protiv vozača autobusa varaždinskih registarskih oznaka i vlasnika vozila, prijevozničke tvrtke iz Varaždinske županije, podnijete su prekršajne prijave.

>> Dječak preminuo u bolnici tjedan dana nakon nesreće

Komentara 4

CR
crnaguja1950
14:31 02.07.2015.

bi li netko pametniji objasnio napaćenom puku što je to uređaj za zaustavljanje!?!?!

Avatar dosadni
dosadni
14:07 02.07.2015.

bravo!!! u zatvor s njim odmah

IB
ivan.biljan68
11:07 03.07.2015.

Kamo je mislio,ovaj klokan zaostao u razvoju?Bus bez voznog reda,a vozač veseo,ko da mu je rođendan.Što se nije strpio dok ne preveze ljude?. Nesreće se i bez toga događaju,a on ih još potencira. Bit će mu lijepo u tim godinama,ostati bez dela,a kamo poslije?.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije