Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudar u Sapcima

Pijani mladić (21) vozio prebrzo u Audiju i skrivio sudar, poginuo putnik u drugom vozilu

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
04.10.2015.
u 09:50

Nakon sudara oba su vozila sletjela u odvodne kanale s jedne i druge strane prometnice.

Jedna je osoba poginula, a dvije su ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći koja se u subotu oko 21.25 sati dogodila u Sapcima kod Slavonskog Broda.

Očevidom policije i županijskog državnog odvjetništva utvrđeno je kako je nesreću izazvao 21-godišnjak koji je, upravljajući Audijem, zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad upravljačem te prešao na suprotnu prometnu traku, gdje je došlo do sudara s Mazdom kojom je upravljao drugi 21-godišnjak.

Nakon sudara oba su vozila sletjela u odvodne kanale s jedne i druge strane prometnice. U nesreći je smrtno stradao 44-godišnji putnik iz Mazde, dok su oba vozača lakše ozlijeđena.

Liječnička pomoć pružena im je u bolnici, gdje je vozaču Audija alkotestom izmjereno 1,20 promila alkohola u krvi. Vozač Audija kazneno je prijavljen.

Komentara 7

KS
krao_sam
10:11 04.10.2015.

Pripadnik zlatne mladezi ili iz stranke?

BJ
Bjelovar112
10:07 04.10.2015.

E da ima zakona i pravde dobio bi dozivotni zatvor

Avatar Vigo__the__Carpathian
Vigo__the__Carpathian
10:45 04.10.2015.

Kao sto sam rekao na komentare koji zdusno brane ubojicu iz Branimirove,to su neki drugi Dine,vecinski profil domaceg vozaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije