Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Došli na poziv susjeda

Pijani Siščanin (66) bajunetom napao policajce

Policija
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
07.07.2015.
u 13:01

Policajci su uspjeli izbjeći napad te mu oduzeti bajunetu nakon čega su ga uz primjenu sredstava prisile uhitili i doveli u policijsku postaju gdje je smješten u posebne prostorije do otriježnjenja.

Pijani 66-godišnji Siščanin je u nedjelju bajunetom napao policajce, koji su intervenirali na poziv susjeda.

Susjedi su prijavili da je pijani sustanar, oko 20,40 sati, u hodniku zgrade u Ulici Andrije Hebranga u Sisku vikao i galamio te vrijeđao ostale stanare zgrade.

Dolaskom policijskih službenika i njih je počeo vrijeđati i omalovažavati, a kada je otvorio vrata stana na njih je zamahnuo vojnim nožem, odnosno bajunetom.

Policajci su uspjeli izbjeći napad te mu oduzeti bajunetu nakon čega su ga uz primjenu sredstava prisile uhitili i doveli u policijsku postaju gdje je smješten u posebne prostorije do otriježnjenja.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja je kazneno prijavljen zbog prijetnji i napada na službene osobe te je i prekršajno prijavljen po Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira. 

>> Vrgorčanin zbog prometnog prekršaja motikom nasrnuo na policajce 

>> Optužnica protiv mladića (25) koji je ozlijedio policajca i oštetio policijsko vozilo

Komentara 7

ST
Stjef
14:48 07.07.2015.

Ovo je jedan Hrvat(?) koji je sretan što ne živi u Americi...

DU
Deleted user
14:57 07.07.2015.

Kako bi ga ameri napunili olovom. A nasi mijauu mijau.

Avatar zong
zong
15:29 07.07.2015.

Metak i u čelo! Red se mora znati, ne možeš na policiju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije