Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dragi gosti, čuvajte kosti

Pijani divljaci pretukli Čehe na Air Raceu

Česi
Foto: Facebook
15.04.2014.
u 19:14

U lošem sjećanju – pretučeni Čeh direktor je u Red Bullu

Policija još traga za napadačima na dvojicu čeških državljana, 29-godišnjakom i 34-godišnjakom koji su u noći na subotu oko tri sata pretučeni u Rovinju.

Na dvojicu Čeha, od kojih je jedan direktor zadužen za projekte u Red Bullu, nasrnulo je nekoliko mladića na Obali Vladimira Nazora nedaleko od stare tvornice duhana i obojicu ozlijedilo.

Prema nekim informacijama, napadači su bili pijani. Česi su došli u Rovinj na Red Bull Air Race.

>>Trojica mladića pretukla muškarca u kafiću

>>Prišli mu bez riječi, počeli ga udarati šakama pa ga iscipelarili

Komentara 29

Avatar El Indio
El Indio
19:22 15.04.2014.

Je to u Istri gdje nema nacionalne mrznje i gdje su svi dobrodosli?

Avatar StudentZG
StudentZG
20:33 15.04.2014.

Zaista smo besprijekorni u promociji hrvatskog turizma. Jedan još više tragikomičan primjer se dogodio prije nekoliko godina u Dubrovniku kada je bio pretučen češki novinar dok je snimao dokumentarni film pod imenom "Volim Hrvatsku".

RI
RINMA
20:32 15.04.2014.

Lokalni delije moraju pokazati tko je tu gazda. Tiš meni doć tute, a ne znaš da san ja glavni? E to će te koštati samo da doveden ekipu, da nas je bar pet puta vise pa da se muški obračunamo.. Zbog takvih primitivaca ne idem 10 god. na more i uživam u svom gradu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije