Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preminula u bolnici

Pijana vozačica na 'zebri' udarila pješakinju

Varaždin: Naletio na pješakinja na zebri
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
20.05.2015.
u 09:15

- Pješakinja je teško ozlijeđena i prevezena u zdravstvenu ustanovu gdje je od posljedica ozljeda preminula u poslijepodnevnim satima - izvijestila je PU karlovačka.

U prometnoj nesreći na Trgu Josipa Broza u Karlovcu smrtno je stradala 77-godišnja pješakinja, izvijestila je karlovačka policija.

Nesreća se dogodila u utorak oko 9 i 45 sati kada je 46-godišnjakinja koja je bila pod utjecajem alkohola od 1,68 promila, upravljajući automobilom karlovačkih registracijskih oznaka, udarila 77-godišnjakinju koja je kolnik prelazila na obilježenom pješačkom prijelazu.

"Tom prilikom pješakinja je teško ozlijeđena i prevezena u zdravstvenu ustanovu gdje je od posljedica ozljeda preminula u poslijepodnevnim satima. Protiv vozačice nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava", navela je PU karlovačka.

>> Pješakinja poginula u naletu autobusa u Karlovcu

Komentara 4

IV
Ivanveliki
10:56 20.05.2015.

Halo, utorak prijepodne 9.45 i zena od 45god ima 1.68 promila alkohola u krvi?! Znaci nije vikend, noc, rođendani, vjencanja, slucajna čašica više - nego obican utorak ujutro? Oduzeti joj dozvolu zauvijek! Ta je preopasna na cesti!

DU
Deleted user
10:47 20.05.2015.

Ženama treba dignut prag. Jer npr. ne vidi se razlika između žene vozača sa 0 promila i žene vozača sa 2 promila. Tako da bi ženu trebalo proglasit pijanom tek ako umjesto u auto sjedne na krov!

Avatar nekakav
nekakav
10:41 20.05.2015.

naslov sugerira da je vozačica udarila neku drugu osobu. i to ne autom. valjda rukom, letvom, nogom, glavom. inače bi pisalo da je autom naletjela na pješakinju, ajd malo pisati jasnije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije