Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrt mlade Drnišanke

Paravinja opet uspio sabotirati suđenje

Dragan Paravinja suđenje antonija bilić ponovljeno
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/19
29.01.2015.
u 17:20

Suđenje je prekinuto jer se Dragan Paravinja, nakon što mu je pročitana optužnica, požalio da mu je zlo

Ponovljeno suđenje Draganu Paravinji, optuženom za ubojstvo maloljetne Drnišanke Antonije Bilić, danas je ponovo prekinuto na Županijskom sudu u Šibeniku. Naime, suđenje, koje je zatvoreno za javnost, dosad je u nekoliko navrata prekidano prije no što je zapravo i počelo jer Paravinja gotovo na svakoj raspravi traži izuzeće svoje odvjetnice, predsjednice vijeća, svih sudaca šibenskog suda...

Drukčije nije bilo ni danas kada je suđenje prekinuto jer se Paravinja, nakon što mu je pročitana optužnica, požalio da mu je zlo. Prethodno je opet zatražio izuzeće suda, a sutkinja je, kako neslužbeno doznajemo, raspravu prekinula iz preventivnih razloga.

– Ovome mora doći kraj. Tražit ćemo da se nešto učini kako bi se postupak mogao dovršiti – kratko je kazao odvjetnik obitelji Bilić.

Inače, Paravinja koji je dosad gotovo na svakoj raspravi izvodio nekakav šou – od neumjesnih dobacivanja do neprimjerenog odijevanja jer je u sudnicu dolazio u kratkim hlačama i japankama – i jučer se u sudnici pojavio “oboružan” papirima. Kao i mnogo puta do sada te je papire okrenuo prema fotoreporterima da bi se mogao pročitati još jedan u moru njegovih zahtjeva. Ovaj put odlučio je podnijeti kaznenu prijavu zbog, kako kaže, “bitnih povreda zakona o Državnom odvjetništvu i svih drugih zakona i osnova...”

Naveo je da kaznenu prijavu podnosi protiv službenih osoba i suda zatvora u Šibeniku, upravitelja šibenskog zatvora, šefa osiguranja, Uprave za zatvorski sustav...

>> Dragan Paravinja progutao tri žileta iz zatvorske trgovine, prebačen u bolnicu

Komentara 6

19
1995josip
13:58 29.01.2015.

Maksimalna kazna strogog zatvora za ovog ubojicu i višestrukog sileđiju .

OB
ObrenM
15:02 29.01.2015.

Kako je strucno nase tuziteljstvo kod ocito izvrsenog gnjusnog nedjela.Sud dozvoljava dolazak okrivljenog u kupacoj odori koji se sa sudom sprda,kao Seselj u Hagu.A kad su ovrhe malom covjeku u pitanju, bezcutnici nemaju milosti.Siledjije kao Korade i onaj ludi Ante"koji centrira dijecu"prolaze bez zatvora ili sa minornim kaznama-jer ih se boje.

ZM
zmatasic4
18:00 29.01.2015.

umiri gade u najvećim mukama to ti od srca želim pokušavaš se izvući na sve moguće načine ali nije sud bez mozga zbog nevinog djeteta koje si mrcvario silovo i onda na najteži način ubio dabogda tebe gušili ali polako da se nauživaš užasa koji si ti napravio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije