Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Varaždinu

Paraglajder pao s deset metara i ozlijedio se

hitna
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
27.03.2017.
u 13:25

Prilikom spuštanja krilom letjelice zahvatio je dio granja drveća, uslijed čega je jedna grančica zaglavila mehanizam za upravljanje

Muškarac (54) koji je upravljao letjelicom paraglajderom pao je s deset metara visine i ozlijedio se. Nesreća se dogodila u subotu oko 14.15 sati u Prigorcu u Varaždinskoj  županiji. Prilikom spuštanja krilom letjelice zahvatio je dio granja drveća, uslijed čega je jedna grančica zaglavila mehanizam za upravljanje. Izgubio je nadzor nad paraglajderom i s desetak metara visine pao na livadu. Medicinska pomoć pružena mu je u Općoj bolnici Varaždin.

> > Teško se ozlijedio dok je padobranom iskakao iz aviona

Komentara 1

DU
Deleted user
22:56 27.03.2017.

padaju kao kruske ,niko to ne kontrolira svi seljaci nece saditi kukuruz nego bi se htjeli u visinama druziti s bogom dobro da nije pokosio kojeg pijanca u ivaneckim kletima jer bi opet dosle price da su se pojavili leteci otmicari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije