Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NARKOTICI

'Pao' s heroinom pa priznao da kod kuće ima još droge

heroin
Foto: Karl-Josef Hildenbrand/DPA/Pixsell
18.09.2014.
u 17:08

Policajcima je predao tri novinska smotuljka sa sadržajem cvjetova i listova biljke cannabis sativa ukupne težine 846 g, te iz vrta dvije stabljike kanabisa

Nakon što je u Starom Gradu u Splitu "pao" sa 21 paketićem heroina ukupne težine 6,3 grama policija je ubrzo počela s ispitivanjem 43-godišnjaka kojeg su zatekli sa drogom.

Za vrijeme trajanja kriminalističkog istraživanja odlučio je inspektorima ništa ne skrivati te im je rekao kako kod kuće ima još droge. Zajedno sa njim došli su do kuće u kojoj živi, a on im je predao tri novinska smotuljka sa sadržajem cvjetova i listova biljke cannabis sativa ukupne težine 846 g, te iz vrta dvije stabljike kanabisa.

Od navedenog je oduzeta pronađena droga, novac i mobitel, te je uz kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama predan pritvorskom nadzorniku.

>> U dvorištu na Krku uzgajala indijsku konoplju

>> U autu s diplomatskim tablicama Vatikana pronađeno 4 kg kokaina

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije