Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pljačkao trgovine

'Pao' poslije pet izvršenih provala u Iloku i Vukovaru

policija
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
16.04.2014.
u 10:35

Prema saznanjima iz kriminalističkog istraživanja ovaj 30-godišnjak je tri puta, tijekom kolovoza i rujna prošle godine, provalio u jednu te istu trgovinu mješovitom robom

Djelatnici Policijske postaje Vukovar završili su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjakom iz Iloka za koga je utvrđena sumnja da je tijekom 2013. i 2014. godine izvršio pet provala. Prema saznanjima iz kriminalističkog istraživanja ovaj 30-godišnjak je tri puta, tijekom kolovoza i rujna prošle godine,  provalio u jednu te istu trgovinu mješovitom robom.

Iz trgovine je tada odnio nekoliko tisuća kuna kao i DVD prijamnik. Isto tako došlo se i do saznanja da je u travnju ove godine ista osoba provalila i u prostorije tekstilne tvrtke u Iloku gdje je iz aparata za tople napitke, a koji se nalazi u unutrašnjosti tvrtke, otuđio više stotina kuna u kovanicama. U travnju je izvršio i jednu provalu na području Vukovara gdje je provalio u ugostiteljski objekt iz kojega je potom otuđio sitni novčani polog, foto aparat i dvije boce alkoholnog pića.

>> Provalnici odnijeli nakit i sredstva za tretiranje biljaka

Ključne riječi

Komentara 2

ME
medium
12:34 20.04.2014.

Ma dajte molim vas, on je sitna riba. Nadam se da i njega neće USKOK teretiti za guljenje krompira kao bivšeg ministra iz Iloka.

HR
hrxxx111
12:22 16.04.2014.

lako sjedit u uredu i prepisivati provozajte se malo pa saznajte zasto je pljackao to bi mogla biti malo zanimljivija prica od ove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije