Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐIMURJE

Otrovao se ugljičnim monoksidom nakon što je opušak zapalio krevet

Policija
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
20.04.2015.
u 11:09

Dim koji se proširio kućom bio je koban za 52-godišnjeg vlasnika koji je pokušao izaći iz kuće, no spotaknuo se i pao na stepeništu, gdje je i preminuo od gušenja.

U kući u međimurskom selu Frkanovcu pronađeno je tijelo 52-godišnjaka muškarca koji je umro od trovanja ugljičnim monoksidom.

Prema policijskom izvješću, opušak cigarete zapalio je u razdoblju između 13. i 19. travnja posteljinu na krevetu u spavaćoj sobi. Krevet je u potpunosti izgorio, no požar se nije proširio na ostatak sobe, već se sam ugasio zbog nedostatka kisika.

Dim koji se proširio kućom bio je koban za 52-godišnjeg vlasnika koji je pokušao izaći iz kuće, no spotaknuo se i pao na stepeništu, gdje je i preminuo od gušenja.

Nije isključeno da je danima ležao mrtav, sve dok u nedjelju oko 15 sati jedan mještanin nije prijavio pronalazak tijela

>> Potvrđeno da je Vinkovčanka umrla od trovanja ugljičnim monoksidom 

>> Majka i trogodišnji sin otrovali se ugljičnim monoksidom

Komentara 1

DU
Deleted user
06:43 22.04.2015.

U Međimurju nema opušaka, tamo i drugdje u Hrvatskoj su čikovi, čik ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije