Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen Požežanin

Oteo, vozao, tukao i maltretirao bivšu djevojku

nasilje
Davor Javorović/PIXSELL
06.03.2015.
u 08:05

Očito ne mogavši preboljeti prekid ljubavne veze, vozio ju je na više lokacija na području grada i susjedne općine Velika

Policija je kazneno prijavila i pritvorskom nadzorniku predala 29-godišnjeg Požežanina koji je oteo i maltretirao bivšu djevojku. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je nasilnik u utorak u poslijepodnevnim satima u Ulici Matije Gupca u Požegi, uporabom fizičke sile i protivno njezinoj volji, 38-godišnjakinju silom ugurao u svoj automobil.

Očito ne mogavši preboljeti prekid ljubavne veze, vozio ju je na više lokacija na području grada i susjedne općine Velika. Prijetio joj je, tukao je, lakše ozlijedio i na kraju pustio. Policija ga je pretprošle noći ugledala u jednom kafiću, ali nije se želio predati, nego se odmah dao u bijeg po obližnjim ulicama i vrtovima.

Pronađen je i uhićen u srijedu ujutro u Požegi. Prijavljen je za protupravno oduzimanje slobode i prijetnju.

>>Nožem ubola godinu dana starijeg supruga u prsa

>>Neutješna kćer nakon zločina pred kućnim pragom: 'Zašto mama, zašto mama'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije