Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kobne posljedice

Otac i sin poginuli u teškoj nesreći pokraj Vinkovaca

passat,nesreca
Goran Ferberzar/PIXSELL
17.01.2013.
u 17:38

Poginuo je Nenad Šustić, vozač Passata, a njegov sin (13) preminuo je u četvrtak u osječkoj bolnici

Nenad Šustić (50) iz Starih Mikanovaca poginuo je u nesreći koja se dogodila u srijedu navečer na državnoj cesti D-46 između Đurđanaca i Starih Mikanovaca, a njegov 13-godišnji sin podlegao je ozljedama dan poslije u osječkoj bolnici, priopćila je vinkovačka policija. Nesreća se dogodila u blagom zavoju kada je Šuštić, upravljajući VW Passatom vinkovačkih registarskih oznaka, zbog neprilagođene brzine, ali i vlažnog i skliskog kolnika, izgubio nadzor nad upravljačem. Skrenuo je u lijevi kolnički trak kojim je iz suprotnog smjera dolazio autobus Bova FHD vinkovačkog prijevoznika Poleta kojim je upravljao 39-godišnjak iz Vinkovaca. U strahovitom sudaru vozač Passata poginuo je na mjestu nesreće, a 13-godišnjak je ozlijeđen i prevezen u KBC Osijek gdje je u četvrtak u 16 sati preminuo.

Kolika je bila silina udarca, vidi se po prednjem dijelu Passata koji je potpuno uništen, a oba su se vozila odbila i završila u odvodnim kanalima s obje strane ceste. Autobus se prevrnuo na bok.

U autobusu nije bilo putnika, a ni vozač nije ozlijeđen. Kako nam je rekla glasnogovornica PU vukovarsko-srijemske Marijana Maja Barbarić, ove godine do 16. siječnja na prometnicama najistočnije županije poginule su dvije osobe, obje iz Starih Mikanovaca, a u 2012. u prometnim nesrećama poginulo je 15 ljudi.

>>Jedna osoba poginula u sudaru automobila i autobusa

Komentara 4

BK
bez.komentara
18:36 17.01.2013.

zbog neprilagođene brzine, ali i vlažnog i skliskog kolnika, izgubio nadzor nad upravljačem. Skrenuo je u lijevi kolnički trak kojim je iz suprotnog smjera dolazio autobus Ljudi moji dragi,prilagodite brzinu,pogotovo u ovo vrijeme,polako

PA
parasa
18:16 17.01.2013.

Nesreća se dogodila u blagom zavoju kada je Šuštić, upravljajući VW Passatom vinkovačkih registarskih oznaka, zbog neprilagođene brzine, ali i vlažnog i skliskog kolnika, izgubio nadzor nad upravljačem. Skrenuo je u lijevi kolnički trak kojim je iz suprotnog smjera dolazio autobus Bova FHD ...... Zato ja vozim tko da se uvijek prilagodim vremenskim prilikama, žao mi je ova dva mlada života, ali tako nam je valda suđeno.

RO
Roky777
18:32 17.01.2013.

I to je to,kraj puta ... Sigurno nisu znali da im je to jutro zadnji dan života, zadnje ustajanje iz kreveta na ovome svijetu... Dao vam svemogući Bog mir,pokoj i život vječni, a vi molite za nas koji još uvijek bauljamo po ovome sivilu... Eto, zato treba paziti kako živimo život svoj,jer nam nitko ne garantira život do 80. g, a onda treba račune polagat... Nek im Bog milostiv bude,počivali u miru-obitelji iskrena sućut...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije