Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijetilo im smrzavanje

Otac i dvogodišnja beba zapeli u snijegu na Platku

platak
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
28.01.2015.
u 08:42

Spasioci HGSS-a su oca i bebu prebacili na Platak gdje su utopljeni

Spasioci HGSS-a u nedjelju su spasili oca i dvogodišnju bebu kojima je prijetilo smrzavanje.

Otac je sa bebom na cesti Platak - Jelenje zapeo u snijegu s automobilom. Pokušao je osloboditi automobil od snijega, ali mu to nije uspjelo te je odlučio krenuti pješice prema Platku.

"No iznimno nepogodni hladni vremenski uvjeti, praćeni jakim vjetrom ubrzo su uzeli danak te je započelo pothlađivanje osoba", stoji u priopćenju HGSS-a. Potom je otac mobitelom pozvao u pomoć HGSS-ovce koji su se u to vrijeme nalazili na Platku.

"Koristeći motorne saonice probili su se kroz snijeg te došli do oca s djetetom. Nakon toga su ih vrlo brzo prebacili na Platak gdje su utopljeni", zaključuju iz HGSS-a.

>>Tijekom 2014. spašene 774 osobe, 36 ih smrtno stradalo

>>Išao čekati Novu godinu na Medvednicu, pa ga spašavao HGSS

Komentara 5

VR
vrisak
10:28 28.01.2015.

cuj posa pjesaciti tek onda nazva sluzbu.. prazna glava

OB
ObrenM
09:36 28.01.2015.

Ludih li roditelja

Avatar Josip_Šimić
Josip_Šimić
10:26 28.01.2015.

Otac je sa bebom na cesti Platak - Jelenje uz Boga i domoljublje zapeo u snijegu s automobilom i onda kao hrabri vitez okušao je osloboditi automobil od snijega, ali mu to nije uspjelo te je odlučio krenuti pješice prema Platku uz saznanje da ima Hrvatsku i da se u snijegu osječa kao svoj na svome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije