Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVA KOD VODICA

Osumnjičenik na fotografijama često pokazuje srednji prst te poručuje da je od njega 'Bog davno dignuo ruke'

tin šunjerga
Foto: Facebook
1/23
26.03.2017.
u 22:30

Osumnjičenik je odmah priveden u prostorije Policijske uprave u Šibeniku gdje se protiv njega provodi kriminalističko istraživanje zbog teškog ubojstva 45-godišnjeg oca i majke.

Šibenska policija u nedjelju navečer je potvrdila da je 19-godišnji mladić iz Čiste Velike, T. Š., osumnjičen za ubojstvo majke i oca, pripadnika specijalne policije, a nakon uhićenja u Tribunju mladić je priveden u Policijsku upravu šibensko-kninsku, gdje se protiv njega provodi kriminalističko istraživanje zbog teškog dvostrukog ubojstva.

Tin Šunjerga, čiji identitet policija ne navodi, uhićen je u Tribunju večeras malo prije 19 sati. Policija je  potvrdila da su u Jurjevgradskoj ulici u Tribunju s namjerom da ga zaustave pucali iz vatrenog oružja u gume njegovog Mercedesa šibenskih registracija u kojem je bježao. Potom su ga izvukli iz automobila i uhitili, a  mladić u pucnjavi nije ranjen, navode iz policije. 

Osumnjičenik je odmah priveden u prostorije Policijske uprave u Šibeniku gdje se protiv njega provodi kriminalističko istraživanje zbog teškog ubojstva 45-godišnjeg oca i majke. 

U šibenskoj policiji su naglasili kako vatreno oružje kojim su počinjena oba teška ubojstva, nije službeno oružje ubijenog 45-godišnjeg pripadnika specijalne policije  Split.

Policija zahvaljuje građanima koji su se danas popodne nakon njihove dojave da tragaju za crnim Mercedesom E klase, šibenskih registracija ŠI 611 FR
uključili u potragu. 

Tijelo ubijenog oca, 45-godišnjeg pripadnika specijalne policije, pronađeno je danas iza 11 sati u garaži obiteljske kuće u Čistoj Velikoj, a oko 16,20 sati na području Čiste Velike u automobilu je pronađeno i tijelo 45-godišnje žene, njegove supruge i majke osumnjičenog 18-godišnjaka za to teško kazneno djelo.

Zbog dvostrukog ubojstva u Čistoj Velikoj, svi rodovi policije danas su bili na nogama, cijelo područje bilo je blokirano uz jake policijske snage naoružane dugim cijevima i opremljene pancirkama i šljemovima, a u potrazi je sudjelovao i helikopter koji je nadlijetao šire gradsko područje.

Fotografije sa srednjim prstom

Na gotovo svakoj fotografiji objavljenoj na Facebooku Tin pokazuje srednji prst. Objavljuje i fotografije na kojima su djevojke s oružjem, a u statusima poručuje da je od njega "Bog davno dignuo ruke".

- Od mene je davno Bog podigao ruke, zato ja stalno radim ono što ne valja. Kad uđemo u klub mi nećemo izaći', dok ne srušimo sve do temelja... - jedan je od statusa.

Na fotografijama se često pojavljuje i pas, rotvajler Zeus.

>> Policija pucala na Mercedes da zaustavi sina ubijenih: 'Za sve je kriva droga koja je Tinu popila mozak'

>> Pripadnik specijalne policije i njegova supruga pronađeni mrtvi, sin nakon bijega uhićen u Tribunju

Komentara 10

JU
juma
01:12 27.03.2017.

Nije bog od njega dignuo ruke, nego on od boga. To se najbolje vidi na ovim fotografijama.

DO
domxerex
01:30 27.03.2017.

Trebalo bi mu odrezati taj prts i otjerati ga na prisilni fizički rad 10-20 godina za svako ubojstvo. Da vidiš kako bi se skinuo sa droge.

Avatar Robinzon
Robinzon
09:01 27.03.2017.

Primjer lošeg odgoja vlastitog djeteta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije