Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomagao i gradonačelnik

Eksplozija plina razrušila kuću: Vlasnica teško ozlijeđena

Eksplozija kuće u Osijeku
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
1/7
30.03.2015.
u 21:00

Blanki je, kako se doznaje, teško stradala glava pa je hitno prevezena u bolnicu, ali prema prvim informacijama, nije u životnoj opasnosti

Blanka Ponudić teško je ozlijeđena, a njezin brat lakše u eksploziji plina zbog koje im se urušila kuća u Kišpatićevoj ulici u Osijeku večeras oko 18 sati.

Blanki je, kako se doznaje, teško stradala glava pa je hitno prevezena u bolnicu, ali prema prvim informacijama, nije u životnoj opasnosti. Zadobila je ozljede prvog i drugog stupnja. Edo je s ozljedama lica otišao u policiju opisati što se dogodilo, nije zatražio liječničku pomoć.

- Izletio sam van kad je puknulo, ali od prašine nisam ništa vidio. Samo sam čuo Blanku kako zapomaže – opisao je susjed Živko Kolarić.

Susjedi su priskočili u pomoć, zatvorili plin i pozvali Hitnu pomoć. Pred kuću koja je doslovno sravnjena sa zemljom stigli su odmah i vatrogasci.

- Pravo je čudo da su uopće živi – šokiran je susjed  Tihomir.

U pomoć je priskočio i gradonačelnik Ivica Vrkić koji stanuje u blizini Kišpatićeve ulice, a nesretnima bratu i sestri osigurao je privremeni smještaj.

>> Dva tijela pronađena na mjestu eksplozije u New Yorku

Ključne riječi

Komentara 3

KA
kaco
22:05 30.03.2015.

Osijek je izgubljeni grad...

Avatar flegmatik
flegmatik
22:21 30.03.2015.

Glavno je da se bojimo nuklearki.

VI
Vito
09:00 31.03.2015.

pomagao i gradonačelnik Eksplozija plina razrušila kuću: Vlasnica teško ozlijeđena _____________ U čemu? U rušenju kuće???? ______________ Svaki normalan čovjek u toj situaciji bi pomagao, ako se našao u blizini, a jasno je iz teksta da stanuje u blizini, daa im je susjed. _________ Zašto ne bi pomogao susjedima? ___________ Možda se politički ne slažu, ali je ljudski pomoći susjednu u nevolji takvih razmjera. ___________ Što ta novinarica želi postići takvim tekstom naglašavajući gradonačelnika, a ne čovjeka i susjeda????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije