Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždin

Optužnica protiv vozača koji je pijan jurio selom 170 km na sat

Taksi noćna vožnja
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
29.04.2016.
u 18:05

Tereti ga se da je prelazio preko središnje pune linije na lijevu stranu kolnika kojom su se kretala vozila iz suprotnog smjera

Vozač star 32 godine zaradio je optužnicu zbog obijesne vožnje. Pod jakim utjecajem alkohola od najmanje 1,50 promila, 25. ožujka u BMW-u je projurio selom Sračinec u Varaždinskoj županiji brzinom većom od 170 kilometara na sat!

Kroz naselje je brzina ograničena na 50 kilometara na sat. Tereti ga se da je prelazio preko središnje pune linije na lijevu stranu kolnika kojom su se kretala vozila iz suprotnog smjera. Kako bi izbjegli sudar, bila su prisiljeni naglo smanjivati brzinu i pomicati se na biciklističku stazu.

Protiv vozača je bio određen istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, no rješenjem vijeća Županijskog suda u Varaždinu zamijenjen je jamstvom u visini od 100.000 kuna.

Ujedno mu je određena mjera opreza oduzimanja vozačke dozvole.

>> Vožnja četiri u jedan – bolja nego na reklami za čišćenje

Ključne riječi

Komentara 6

SA
sanjinzg
20:35 29.04.2016.

svaka cast sudu! treba pocet takve rigorozno kaznjavat al najprije mu zdrapat vozacku!!

Avatar babas
babas
15:24 30.04.2016.

Uzeti mu vozačku na bar 3 godine i strpati ga u buvaru bar 3 mjeseca. Takvi ubijaju našu djecu po ulicama.

Avatar delminium
delminium
21:59 30.04.2016.

Napisao bih opravdanje da se radi o mladjoj osobi ali kad imas 32 godine moras odgovarati za sve sti izreknes i ucinis.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije