Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepravomoćno

Odvjetnik uvjetno osuđen zbog prijetnji

02.12.2014., Zagreb - Na Zupanijskom sudu pocelo sudjenje Nini Balacu koji je zbog ljubomore autom pokusao ubiti konobaricu.
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
18.12.2014.
u 00:10

Nino Balać zbog nedostatka dokaza oslobođen je optužbi da je automobilom pokušao ubiti M. Z.

Nino Balać (48), inače odvjetnik iz Zagreba, jučer je na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno uvjetno osuđen na sedam mjeseci zatvora uz rok kušnje od tri godine jer je smrću prijetio M. Z. Istom presudom zbog nedostatka dokaza oslobođen je optužbi za pokušaj ubojstva M. Z. Prema optužnici, Balać se teretio da je 17. lipnja 2013. najprije u jednom kafiću fizički nasrnuo na M. Z., koju je vukao za kosu te joj vikao: "Ubit ću te, kurvo!" Potom je izašao iz kafića te joj je najprije gestom pokazao da će joj prerezati vrat, a potom ju je, navodilo se u optužnici, pokušao pregaziti.

I dok sud nije imao dvojbi da je Balać prijetio smrću M. Z., imao je dvojbi radi li se uistinu o pokušaju ubojstva jer su iskazi sudionika događaja bili prilično neuvjerljivi. Uz to, vještačenjem je potvrđeno i da se ne poklapaju prostorna i vremenska obilježja po kojima bi se moglo zaključiti da se radilo o pokušaju ubojstva.

>> BBB-ovac smrću prijetio obitelji K. Borovca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije