Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog klevete

Odgođeno ročište za tužbu Glavaša protiv Vrkića

Branimir Glavaš
Foto: Davor Javorović/Pixsell
24.11.2014.
u 19:00

Rasprava je prekinuta početkom listopada jer je Vrkićeva odvjetnica Ksenija Vržina zatražila izuzeće osječkog sud

Novo ročište u slučaju Branimira Glavaša, utemeljitelja HDSSB-a koji je privatno tužio osječkog gradonačelnika Ivana Vrkića zbog klevete jer ga je početkom godine nazvao ratnim profiterom nastavit će se na Općinskom sudu u Osijeku.

Rasprava je prekinuta početkom listopada jer je Vrkićeva odvjetnica Ksenija Vržina zatražila izuzeće osječkog suda, a naknadno je uputila i svoj pisani zahtjev uz obrazloženje. Vrhovni sud je odbio zahtjev za delegacijom, potvrdili su nam na osječkom Općinskom sudu, navodeći kako nema elemenata niti zakonskih razloga. Novo ročište će se naknadno sazvati, ali još nije poznato kada.

>> Glavašu bi mogli ukinuti presudu, ponovno suditi, ali i vratiti mu čin generala

Komentara 3

MX
Mister X
10:05 25.11.2014.

Nitko ni da pisne u obranu Hrvata , ali kad netko treba u zatvor onda svi skaću da ga potope gurnu što dublje to je pravi užitak !

MX
Mister X
10:03 25.11.2014.

Zašto Glavaš nije več na slobodi ? nema humaniteta na Hrvtskom Balkanu ni prema vlastitim Hrvatima ?

MH
mrtav-hladan
13:51 25.11.2014.

Uz naziv ratnog profitera trebao je nadodati i ratni zlocinac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije