Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Remorker

Odgođena rasprava u nastavku suđenja Nadanu Vidoševiću jer je optužena Zdenka Peternel bolesna

Zagreb: Na Županijskom sudu započelo suđenje za izvlačenje novca iz HGK-a
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/2
16.03.2017.
u 10:23

Danas je trebao svjedočiti Igor Premilovac

Igor Premilovac danas je uzalud došao na zagrebački Županijski sud, gdje je trebao svjedočiti u nastavku suđenja Nadanu Vidoševiću i ostalim optuženima u aferi HGK – Remorker.

Naime, na raspravi se nije pojavila optužena Zdenka Peternel jer je bolesna. Njezin odvjetnik Davorin Budin sudu je predao njezinu medicinsku dokumentaciju iz koje proizlazi da ima akutni bronhitis i infekciju dišnih puteva. Prema riječima odvjetnika, doktor joj je naložio strogo mirovanje od barem četiri dana.

Stoga je rasprava odgođena do 22 ožujka kada bi Premilovac ponovno trebao sjesti na klupu za svjedoke.

On je prvi svjedok koji će u ovom postupku biti saslušavan, a može se smatrati da je jedan od ključnih svjedoka, jer je na početku postupka bio Vidoševićev suoptuženik, no u međuvremenu je priznao krivnju te se nagodio s USKOK-om. Premilovac je inače bio vlasnik tvrtke Remorker, preko koje je prema optužnici, izvlačen novac iz HGK.

>> Nadan Vidošević: Nije grijeh imati, grijeh je nešto steći nelegalno

Komentara 7

Avatar southman
southman
11:21 16.03.2017.

Prije će mene HT ovršiti 30-tak puta bez ikakve osnove i bilo kakve obavijesti nego će ovome početi suđenje....i tako do iznemoglosti...pa onda zastara i hy life !!!

Avatar lapolapo
lapolapo
11:32 16.03.2017.

I nema Hrvatskoj spasa,jučer bolestan horvatinčićev vještak,danas vidoševićev svjedok....koja poruka se šalje građanima,bježde što dalje od Hrvatske .

MR
MrkiMedo
12:00 16.03.2017.

Kako nam se samo taj Vidosevic i Nobilo smiju u lice. Znaju da vrijedi "tko je jamio, jamio je".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije