Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBOJSTVO KLICE

'Urlikao je dok su pucali po njemu, hrvao se s jednim napadačem, ali bezuspješno'

vinko žuljević klica
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/12
04.05.2015.
u 21:50

Napadači su Klicu, prema izjavi očevica, ubili iz pištolja, iako su sa sobom imali i mini strojnice

- Urlikao je kao zvijer dok su pucali po njemu. Kad sam pogledao kroz prozor, hrvao se s jednim od napadača, ali bezuspješno. Padao bi i pokušavao se pridići, ali nije mogao jer su ga dvojica napadača izmjenično rešetali pištoljima. Jedan od napadača pucao je iz Škode i nije izlazio iz automobila. Drugi napadač sišao je s motora i rešetao Klicu. Na kraju mu je prišao i iz neposredne blizine pucao mu u glavu - ispričao nam je očevidac ubojstva Vinka Žuljevića Klice koji je cijeli prizor pratio iz obližnjeg kafića.

Najmanje četvero napadača, dvoje na motoru i najvjerojatnije dvoje u automobilu nakon ubojstva skrenuli su ulijevo u smjeru Dugog Sela. Najvjerojatnije su autocestom preko Sopnice krenuli do Nove Branimirove gdje su se samo dvadesetak minuta nakon ubojstva riješili škode kojom su krenuli u napad. Kada su otišli, očevidac je izašao iz kafića i krenuo do mjesta zločina. Ugledao je Klicu kako potrbuške leži na tlu s mnoštvom rupa od metaka po leđima, prsima... Pojedini mještani Sesvetskih Sela spomenuli su kako je Klica u trenutku ubojstva na sebi nosio i pancirku, ali ta informacija zasad nije potvrđena. Očevidac je cijelu akciju očigledno profesionalnih ubojica pratio s prozora kafića, nadajući se da ubojice pogled neće usmjeriti prema prozoru.

- Kada sam izišao van i vidio tijelo, prepoznao sam Klicu. Najprije je došao jedan policajac i rekao sam mu da je ubijeni Vinko Žuljević Klica. Pitao me tko je on, ali rekao sam mu samo da nadređenima kaže o kome je riječ. Ubrzo su se na mjestu zločina sjatili deseci policijskih vozila - priča dalje očevidac Klicina ubojstva.

Napadači su Klicu, prema izjavi očevica, ubili iz pištolja, iako su sa sobom imali i mini strojnice. Najprije su pucali u automobil kroz zadnje lijevo i prednje desno staklo, a nakon što je Klica pokušao pobjeći, dvojica napadača pucali su mu po cijelom tijelu. Poprište zločina su, prema izjavi očevica, cijelo popodne obilazili i nepoznati ljudi za koje kaže da nisu istražitelji, a niti lokalni mještani. Da su ubojice jako dobro znali svaki korak Vinka Žuljevića, potvrđuje i informacija da je Klica sam išao jedino u crkvu na misu i to tek u posljednje vrijeme. Inače je stalno bio u društvu vozača ili tjelohranitelja.

>> Klicu dočekali na motorima, izvukli iz auta i izrešetali!

>> Klica je otvorio vrata auta i pokušao pobjeći, jedan od napadača zgrabio ga je za jaknu

Komentara 123

Avatar WindFucker
WindFucker
22:26 04.05.2015.

Ubila ga rutina i navika. A često bude tako. Omiljeni kafić, najdraža crkva, ustvari lažni osjećaj sigurnosti i bum.

AU
aurora1zn
22:16 04.05.2015.

2-3 promatraca su sigurno unazad par mijeseci pratili njegove navike znaci pojavljuju se oko crkve i moraju biti na snimkama banaka-benzinskih i privatnim kamerama od kuca

AU
aurora1zn
22:14 04.05.2015.

4 napadaca jedan dva motora-auto-jataci najmanje dva stana-kuce-10-15-osoba najmanje ukljuceno-2-3 promatraca unazad par mijeseci i ako nase super sluzbe to ne nadju onda o cemu pricamo????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije