Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mrtav ispred zgrade

Obitelj o misterioznoj smrti Tomislava Blaževića: Imamo neka saznanja, ali neka prvo policija napravi svoje

Karlovac ubojstvo
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/7
29.09.2016.
u 21:06

Stanari Luščića, po čijim je vratima zvonio kobne noći, i to od 1 sat do četiri ujutro, u strahu nisu otvarali, no nisu zvali ni policiju

 Tomislav Blažević (24), mladić koji je u utorak rano ujutro nađen mrtav na pločniku u karlovačkom naselju Luščić, danas će biti pokopan na groblju Sv. Doroteja. Iako je obdukcija završena, njen nalaz Županijsko državno odvjetništvo još ne zna, a upravo će on rasvijetliti što se događalo kobnog utorka u naselju kilometrima daleko od Logorišta gdje je pokojni Tomislav život s ocem i bakom, ali i od Grabrika, gdje je imao stan koji je naslijedio od pokojne majke.

Prvog je dana zaključeno kako je riječ o nasilnoj smrti. Na tijelu je imao modrice, ali istražitelji nisu isključili ni neke druge uzroke. Ruksak je nađen pokraj njega, imao je i mobitel, a jedna mu tenisica nije bila na nozi. – Tomislav je bio predobra osoba, miran, tih, znao se ispričavati kada je smatrao da je nešto pogriješio. Zato mu se vjerojatno i dogodilo ovo zlo. Imamo neka saznanja, ali neka policija istraži sve i nađe krivca – kazala nam je Tomislavova rodbina koja vjeruje da on nikada ne bi na sebe digao ruku. Otac nam je rekao i da njegov sin jedinac nije bio u sukobima i da nije bio nikome dužan.

Stanari Luščića, po čijim je ulaznim vratima zvonio povremeno i nasumce kobne noći, i to od jedan sat do četiri ujutro, u strahu nisu otvarali, no nisu niti zvali policiju. Nije vikao upomoć, samo je u jednom trenutku rekao da traži jednu obitelj iz naselja. Susjedi kažu kako je riječ o obitelji čiji je sin problematičan i zna stvarati probleme. U Tomislavovu glasu su osjetili strah, kao da je od nekoga bježao, čuli su i komešanje, ali nisu vidjeli drugu osobu. Stanari Luščića kazali su da nikada prije nisu vidjeli mladića koji im je umro pred zgradom.    

>> Je li poziv policiji Tomislavu mogao spasiti život? 

Komentara 36

Avatar ^orlando^
^orlando^
21:43 29.09.2016.

U sred noći kad svi spavaju, netko nepoznat lupa na vrata, prvo što pomisliš ili je narkoman ili lopov. Još tko ima djecu,; normalno da neće vrata otvoriti nekom nepoznatom, jednostavno iz straha.

Avatar nijeminišta
nijeminišta
00:08 30.09.2016.

zanimljivo... a u jutarnjem piše da je policija rekla da su te noći ovog klinca priveli u stanicu zbog poziva susjeda koji su se žalili na buku. u stanicu je došao i njegov otac pa su obojica zajedno otišli u noć... zašto večernji to ne objavi???

DU
Deleted user
09:26 30.09.2016.

U roku od tri sata mogao je mobitelom nazvati oca, prijatelje, policiju i mnoge druge. Puno je tu nejasnih stvari i ne treba svaljivati krivnju na ljude kojima netko u gluho doba noći lupa na vrata. A ovima koji pljuju po policiji poručujem da tamo ne rade vidovnjaci koji su nakon vremenske distance u stanju 100% rekonstruirati šta se negdje desilo. Takve stvari moguće su samo u američkim krimi serijama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije