Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj Gorup

Gdje je nestali poduzetnik? Obitelj ne vjeruje da je pobjegao od dugova

29.05.2012., Zabok - Poduzetnik Bozidar Gorup predstavio projekt gradnje zabavnog parka Krapinaland na podrucju Opcine Jesenje. Park bi sadrzavao vodeni planet, hotele, a jedan od sadrzaja u zabavnom parku bio bi i rollercoaster
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
06.03.2015.
u 11:28

Već se mjesec i pol ne zna gdje je zagorski poduzetnik Damir Gorup

– Na policiji je da odradi svoj posao, ja nemam nikakve informacije o tome gdje bi Božidar mogao biti. Vjerujem da je živ i čekam da se javi. Teško sve ovo proživljavam, a možete misliti kako je onda njegovoj supruzi i djeci – kaže Damir Gorup, brat nestalog zagorskog poduzetnika Božidara Gorupa. Taj je 51-godišnjak, podsjetimo, iznenada nestao 19. siječnja, otkad se nižu informacije o tome da je 25. siječnja viđen u zračnoj luci Nikola Tesla u Beogradu kako ulazi u avion, da je sletio u Londonu, Dubaiju ili Moskvi, pa nastavio dalje prema Australiji ili SAD-u... Istovremeno, u javnost su počeli izlaziti i podaci o ogromnim dugovima tvrtke Gorup, koji se navodno penju i do 270 milijuna kuna.

– Ne vjerujem da su dugovi razlog njegova nestanka. Pa banke ne daju kredite a da se ne osiguraju hipotekama. Druga je stvar koliko ta imovina vrijedi. Ne bih o financijama jer nisam upoznat s poslovanjem tvrtke od 2007. godine – kaže Damir, koji se te godine iznenada povukao iz Gorupa d.o.o.

– Imam dojam da istraga teče presporo, no, kažem, bitno da je živ, vjerujem u to – dodaje Damir Gorup. 

>> Damir Gorup: Moj stariji brat uzeo je skijašku opremu i sam sjeo na avion

>> MUP potvrdio: Gorup je poletio iz beogradske zračne luke

Komentara 3

Avatar emilsalis
emilsalis
14:15 06.03.2015.

jbga kad pije mali espresso bez secera onda je gotov...znam ja to po sebi !!!

FR
franjo
12:09 06.03.2015.

Da' ko visoko leti, nisko padne!

Avatar kravata
kravata
20:54 07.03.2015.

Nezna se istina, kako komentirat bolje ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije