Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oprez!

Turisti na udaru: Kradljivac u jednom danu okrao devet apartmana

lopov,provalnik,krađa, (1)
Foto: Thinkstock
1/4
28.06.2016.
u 16:14

Policija je pozvala građane da stvari ne ostavljaju bez nadzora na plažama, u kafićima i klubovima, te da po izlasku iz kuća, stanova, apartmana i kamp kućica zatvore prozore i zaključaju vrata

Nepoznati kradljivac je u samo 24 sata pokrao novčanike, odjeću i novac iz devet apartmana u Novalji, oštetivši time 22 turista, uglavnom strana, izvijestila je u utorak ličko-senjska policija, uz upozorenje turistima da bolje paze na svoje stvari.

Policija je pozvala građane da stvari ne ostavljaju bez nadzora na plažama, u kafićima i klubovima, te da po izlasku iz kuća, stanova, apartmana i kamp kućica zatvore prozore i zaključaju vrata.

Također se poziva građane da ne ostavljaju vrijedne stvari bez zaštite, posebice ne na jednom mjestu, te da dokumente i kreditne kartice uvijek drže odvojeno od novca.

Novčanik, ako je to moguće uvijek treba nositi u prednjem džepu ili u torbici oko pasa, a na plažu ne treba nositi veći iznos novca, kao ni vrjednije stvari, kažu u policiji.

Savjetuju građane također da zaključavaju parkirana vozila te da na sjedištima ne ostavljaju vrijedne predmete koji mogu biti mamac kradljivcima.

Kradljivca također terete da je s parkirališta plaže Zrće ukrao moped jedne novaljske tvrtke.

Ključne riječi

Komentara 4

GD
Gospon Drug
17:03 28.06.2016.

Kud se ovom zuri hoce biti tajkun.

Avatar CHOW
CHOW
17:19 28.06.2016.

Novac ne ostavljati u sobi i ne ga nositi na plažu. Najbolje ga nedje zakopati.

DU
Deleted user
09:12 29.06.2016.

spustili se jarani na jadran na sesonski,,policija treba sto vise radit u civilu po cijelom jadranu cak i civilni aktivisti i sprijeciti te lose slike i poruke u evropi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije