Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivica Lovrić tvrdi:

'Nisam se ispričao niti sam bio bolestan'

Ivica Lovrić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
06.02.2017.
u 21:10

Uobičajeno je da rasprave budu unaprijed odgođene ako su odvjetnici bolesni

– Nisam se sudu ispričao, još manje sam se ispričao bolešću. Niti sam bio bolestan niti sam zbog svoje bolesti išta odgađao – kazao je Ivica Lovrić, pročelnik zagrebačkog Gradskog ureda za odgoj i obrazovanje, nakon što su na stranicama Grada Zagreba objavljene fotografije na kojima se vidi da 2. veljače nazoči gradskim protokolarnim obvezama, dok se isti dan nije pojavio na zagrebačkom Županijskom sudu gdje se trebalo održati optužno vijeće u aferi Štandovi.

Zbog njegova nedolaska, o čemu je izvijestio poveći broj medija, optužno je vijeće odgođeno za 15. veljače, a time je prolongirana i odluka o pravomoćnosti optužnice kojom se Lovrić, Milan Bandić i Zdenka Palac terete za pogodovanje građanskoj inicijativi U ime obitelji.

No Lovrić sada tvrdi da optužno vijeće nije odgođeno zbog njegova nedolaska i njegovih ispričnica, već zbog – odvjetnika. Kaže da su taj dan Bandićevi odvjetnici bili zauzeti drugim obvezama, dok su drugi odvjetnici angažirani u aferi Štandovi bili bolesni.

Ako je to tako kako Lovrić govori, on da je čudno što odvjetnici nisu tražili odgodu unaprijed, što je inače uobičajena praksa u slučaju odvjetničke bolesti ili spriječenosti.     

>> Ovako se opstruira suđenje: Lovrić za sud bolestan, no za obljetnice nije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije