Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI OBRAT

Nina Mamić na slobodi bez plaćanja jamčevine jer je povučena prijava

Vanja i Nina Mamić
Foto: Pixsell
1/3
21.06.2016.
u 16:16

Nina Mamić završila je u Remetincu jer je tijekom šest mjeseci obitelji svog bivšeg dečka poslala 300 prijetećih i uznemirujućih SMS poruka.

Nina Mamić, nakon par dana provedenih u Remetincu, izašla je na slobodu, a  da nije morala platiti milijun kuna jamčevine ili dočekati istek jednomjesečnog istražnog zatvora koji joj je određen.

Veliki obrat dogodio se nakon što je majka njezina bivšeg dečka, koja ju je i prijavila zbog prijetnje i nametljivog ponašanja, danas odlučila  povući prijavu. S obzirom na to da je riječ o djelima u kojima se kazneni progon pokreće na zahtjev oštećenika, nakon povlačenja prijave više nema pretpostavki za postupanje Tužiteljstva, priopćilo je Tužiteljstvo. Zbog toga su nakon zaprimanja zahtjeva za povlačenjem  prijave zatražili od suca istrage zagrebačkog Županijskog suda da ukine istražni zatvor Nini Mamić, nakon čega će donijeti i odluku o odbacivanju kaznene prijave.

Nina Mamić u Remetincu je završila jer je tijekom šest mjeseci obitelji svog bivšeg dečka poslala 300  prijetećih i uznemirujućih SMS poruka.

>> Poslala je 300 prijetećih SMS-ova

>> Kći Zorana Mamića završila u pritvoru zbog prijetnji bivšem dečku

Komentara 60

DU
Deleted user
16:53 21.06.2016.

Odmah u haps,obilježiti djevojku za cijeli život...Pa iz aviona se vidi da se radi o zdravoj i pametnoj djevojci,a tih 300 prijetećih poruka u 6 mjeseci,valjda bi nešto od svega i ostvarila za to vrijeme,barem ogrebala dečka po obrazu,a nije,što je dokaz sam po sebi da se radi o neuzvraćenoj ljubavi i bezazlenoj reakciji na istu...Ali podigla se Država na noge,Država,policija,tužiteljstvo,pravosudni aparat...strpalo se mladu djevojku u zatvor,bez imalo milosti,a kriminala u RH koliko hoćeš,cvjeta na sve strane i u svim oblicima,i za to nikog nije briga,procesuira se,zatvara i žigoše za sva vremena mlada bezazlena djevojka...I još se mediji uključili u hajku,ostrvili se strvinarski...Mislim...život mlade djevojke je u pitanju,unormalimo se malo od tog ludila,sutra može biti bilo čija kćer ili sestra...Nije sve u par kuna zarade na tiraži ili bombastičnom naslovu...Sve smo gori,moralno i ljudski padamo li padamo,kraja tome nema...Samo da se ne radi o našoj koži,ili nekog nam bliskog...Razapni i razapinji...Tuđe nevine suze ne bole nikog...

ET
etika
16:54 21.06.2016.

E sad tuzitelja tužiteljicu treba kazniti za pokretanje prijave i bespotrebni rad i troškove suda, zatvora i ostalih troškova koje država ima!

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
17:29 21.06.2016.

Dobili su ponudu koju nisu mogli odbiti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije