Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen još jedan pedofil

Nijemac snimao nagu djecu u kampu na Cresu

Cres,Lubenice
Foto: Borna Filić/PIXSELL
06.09.2014.
u 10:30

U istražnom zatvoru u Rijeci završio je u petak poslijepodne 76 godišnji Nijemac Horst Adolf Otto Kittel kojega je policija dan ranije uhitila u nudističkom kampu Kovačine na Cresu nakon dojave turista da ovaj muškarac snima nagu djecu...

U istražnom zatvoru u Rijeci završio je u petak poslijepodne 76 - godišnji Nijemac Horst Adolf Otto Kittel kojega je policija dan ranije uhitila u nudističkom kampu Kovačine na Cresu nakon dojave turista da ovaj muškarac snima nagu djecu. Osumnjičen je zbog iskorištavanja djece za pornografiju. Istražni zatvor određen mu je zbog opasnosti od bijega, a za trajanja istrage može izaći na slobodu ako plati jamstvo u iznosu od 300 tisuća kuna.

Prilikom pretrage kod Nijemca je pronađena oprema i veliki broj fotografija nage djece koju je snimao. Od prije desetak dana u riječkom zatvoru je i Britanac David Thomas Ray (61), osumnjičen za isto (ne)djelo koje je počinio na plaži u Ičićima gdje je snimao prikrivenom kamero , a dvojica pedofila, njemački i hrvatski državljanin, zbog snimanja djece na plažama, jedan čak i podvodnom kamerom, u Istri, su u zatvoru u Puli.

>>Britanac prikrivenom kamerom snimao djecu na plaži u Ičićima

Komentara 5

Avatar aegis
aegis
13:53 07.09.2014.

Protjerat i zabranit ulazak u zemlju...Doviđenja!

Avatar Don-Corleone
Don-Corleone
18:21 07.09.2014.

Ja bi prije zatvorio Roditelje koji Djecu vode u nudisticke kampove,,, oni sami izlazu djecu takvim stvarima,,to su bolesni roditelji.

AA
aabbcc
21:36 06.09.2014.

a sta ce na tim plazama oni ispod 18 god. ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije