Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komad po komad

Nesvakidašnja krađa u Šiljakovini: Lopovi ukrali cijelu vikendicu

vikendica
Foto: Kronike Velike Gorice
06.03.2015.
u 20:40

Prema dostupnim informacijama, od 1. listopada 2014. do 1. ožujka ove godine, kradljivac ju je u više navrata rastavljao i odvezao

Nesvakidašnja krađa dogodila se u Šiljakovini, nedaleko od Velike Gorice. Nepoznati je lopov, ili više njih, s privatnog posjeda odlučio ukrasti drvenu klet koju su vlasnici koristili kao vikendicu. Na kraju je to uspio i realizirati, javljaju Kronike Velike Gorice.

Prema dostupnim informacijama, od 1. listopada 2014. do 1. ožujka ove godine, kradljivac ju je u više navrata rastavljao i odvezao. Kako u to doba godine vlasnici ne obilaze klet, do ovoga tjedna nisu ništa primijetili. Šteta iznosi 40 tisuća kuna.

>> Ušuljao se kroz prozor i odnio 180.000 kn iz kuće u Sesvetama

Komentara 2

DU
Deleted user
21:14 06.03.2015.

HDZ ovac. 100%... Uzeo predsjednicu za riječ... Hrvatska ce biti najbogatija zemlja na svijetu... Ovaj sto ju je birao čekao 4 tjedna i sad preuzeo biti bogat u svoje ruke... Mozda je bio prije tajna služba?poceo studirati pravo pa završio filozofiju? U svakom slučaju iz transportnog vozila čuo se thomson...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije