Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestala prije 9 dana

Nestanak Monike Beriše policiji prijavljivan već pet puta

monika beriša
MUP
Autori: , mvi/VLM
18.09.2012.
u 18:18

Monika Beriša nestala je prije točno devet dana, njezin mobitel je nedostupan, a navodno je i prije znala odlaziti od kuće, ali bi se vratila za dan-dva

Monika Beriša (17) nestala je pretprošlog vikenda i njezina majka već devet dana traga za njom. Rođena Zagrepčanka koja živi u Zadru znala je, navodno, i prije odlaziti od kuće, zbog čega je policiji njezin nestanak prijavljivan već pet puta. Dosad bi se nakon dan ili dva vratila, no ovoga puta nije bilo tako.

Djevojka crne kose, visoka 160 centimetara, u srijedu 5. rujna u dogovoru s majkom otišla je od kuće kako bi provela vikend kod prijateljice. Sve do nedjelje 9. rujna čule su se preko mobitela, a onda je svaka komunikacija prekinuta.

Njezin mobitel više nije dostupan, a zadarska policija moli sve koji imaju informacije o nestaloj djevojci da im se jave.

Ključne riječi

Komentara 28

Avatar zbog- udbasa -beskucnik
zbog- udbasa -beskucnik
19:16 18.09.2012.

zavrsila negdje u Italiji u bunga-bunga-kuci...

UF
ufrm
19:38 18.09.2012.

@ SPUZ a sto to Hrvatski narod ceka ? revoluciju ? Pa imali smo jednu ne tako davno .... svi ti ljudi koje si nabrojio su demokratski (bili)izabrani dok sljedeci izbori i nisu tako daleko, tako hr narod moze jedinoino cekati nove izbore i donijeti nove pogresne odluke.

OB
-obrisani-
19:04 18.09.2012.

U hrvatskoj je potreban vojni udar ! I onda poceti demokratizaciju drzave i naroda uz Lustraciju !! Djevojke nestaju, turisti se zakolju, narod porezuju ubijaju cijenama, na HTV se program smuci !! Stazic, Nobilo, Turudic, Hebrang i agenti Britanske sluzbe sluzbe danas na INDEX hr radi ! Koje lazi i gluposti valjaju to nije moguce !! Hrvatski narod jos suti i ceka , ali nece dugo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije