Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li ih vidjeli

Nestalo deset osoba, od kojih troje maloljetnika

Foto: nestali.hr
1/7
27.02.2015.
u 11:49

Policija još uvijek traga za Domagojem Petrovićem i Gracielom Poropatić

U proteklih deset dana nestalo je deset osoba od toga troje maloljetnika. Od 11 nestalih osoba proteklog tjedna, devet osoba je pronađeno. Policija još uvijek traga za Domagojem Petrovićem i Gracielom Poropatić.

Hrvoje Glavač (61) je visok oko 185 centimetara, ima sijedu kosu, smeđe oči i jače je tjelesne građe. Hrvoje se u utorak, 24. veljače, udaljio s adrese u Zagrebu, Fallerovo šetalište 36C, u nepoznato.

U trenutku odlaska bio je odjeven u crnu majicu, crne traperice, crnu jaknu i tamnosmeđe cipele.

Dalibor Gredeljević (45) je visok oko 175 centimetara, ima prosijedu kosu, smeđe oči te je srednje tjelesne građe.

Dalibor se u utorak, 24. veljače, udaljio s adrese u Zagrebu u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u plavu jaknu, smeđu dolčevitu, traper hlače i smeđe cipele.

Ivana Jurković (17) je visoka 160 centimetara, ima crnu ravnu kosu, plave oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

Ivana se u ponedjeljak, 23. veljače, udaljila s adrese u Sisku, Kralja Tomislava, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Amela Kebić (18) visoka je 170 centimetara, ima ravnu smeđu kosu i srednje je tjelesne građe.  Amela se u četvrtak, 26. veljače, udaljila s adrese u Slavonskom Brodu, Stanka Vraza, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu jaknu i crne  hlače.

Predrag Marinović (49) se u četvrtak, 26. veljače, udaljio s adrese u Zagrebu, Vinogradska cesta, u nepoznato.

Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Goran Oršoš (15) je visok 160 centimetara, ima gustu smeđu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe.

Goran se u petak, 20. veljače, udaljio s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u tamnu jaknu, traperice i plave tenisice.

Smiljana Svalina (80) je visoka 180 centimetara, ima ravnu sijedu kosu i srednje je tjelesne građe. 

Smiljana se u subotu, 21. veljače, udaljila s adrese u Otočcu, Vladimira Nazora, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u sivu majicu s kapuljačom ispod koje je imala bijelu majicu te crni donji dio trenirke.

Anita Udorović (16) je visoka 160 centimetara, ima crnu valovitu kosu, velike kestenjaste oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Anita se u nedjelju, 22. veljače, udaljila s adrese u Karlovcu, Donje Pokupje 55, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Ivan Ugrin (26) je visok 194 centimetra, ima valovitu kestenjastu kosu, velike kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Na desnoj nosnici ima manji madež.

Ivan se u nedjelju, 22. veljače, udaljio s adrese u Splitu, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Vid Vincek (56) je visok 190 centimetara, ima riđu kosu i srednje je tjelesne građe. 

Vid se u četvrtak, 26. veljače, udaljio s adrese u Zagrebu, Bolnička cesta, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Ukoliko ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju

>> U tjedan dana 11 novih nestalih osoba

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije