Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U POTRAZI

Nestalo 11 osoba, jeste li ih vidjeli?

nestali
Foto: NENO
1/10
12.02.2016.
u 10:01

Od 11 osoba nestalih tijekom prethodnog sedmodnevnog razdoblja, pronađeno ih je šest

Tijekom proteklih sedam dana nestalo je 11 novih osoba, većinom maloljetnika, javlja Nacionalna evidencija nestalih osoba. Od 11 osoba nestalih tijekom prethodnog sedmodnevnog razdoblja, pronađeno ih je šest, a policija još uvijek traga za Dijanom Belonjek, Kristijanom Crlenim, Sandrom Đurđević, Ivonom Knjaz i Gianlucom Stojanovićem. 

U nastavku su osobe nestale tijekom zadnjih sedam dana, a ako ste ih vidjeli, možete nazvati broj 192 ili javiti se u najbližu policijsku postaju.

Aleksandra Ignjac (15)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 7. veljače 2016.

Opis: Aleksandra Ignjac (15) visoka je 165 centimetara, ima crnu ravnu kosu, velike kestenjaste oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Aleksandra se u nedjelju, 7. veljače, udaljila s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala traperice, ljubičastu jaknu i sive cipele.

Monika Kovačić (15)

Mjesto i datum nestanka: Križ, 8. veljače 2016.

Opis: Monika Kovačić (15) visoka je 165 centimetara, ima kestenjastu ravnu kosu, smeđe oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe.

Monika se u ponedjeljak, 8. veljače, udaljila s adrese u Križu, Vinogradska ulica 47 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u smeđu jaknu s kapuljačom, plave traperice i crveno-ljubičaste tenisice.

Antonela Kvesić (28)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 10. veljače 2016.

Opis: Antonela Kvesić (28) visoka je 170 centimetara, ima crnu valovitu kosu i slabije je tjelesne građe.

Antonela se u srijedu, 10. veljače, udaljila s adrese u Zagrebu, Kišpatićeva u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala crne tajice, zeleni kaput, crnu kapu i crne čizme.

Tony Lovrić (16)

Mjesto i datum nestanka: Osijek, 7. veljače 2016.

Opis: Tony Lovrić (16) visok je 170 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i jače je tjelesne građe.

Tony se u nedjelju, 7. veljače, udaljio s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta 61 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Ante Marić (16)

Mjesto i datum nestanka: Split, 9. veljače 2016.

Opis: Ante Marić (16) visok je 190 centimetara, ima svijetloplavu kosu, svijetloplave oči i ovalno lice.

Ante se u utorak, 9. veljače, udaljio s adrese u Splitu i ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Dijana Oršuš (14)

Mjesto i datum nestanka: Macinec, 5. veljače 2016.

Opis: Darija Oršuš (14) visoka je 165 centimetara, ima riđu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe.

Darija se u petak, 5. veljače, udaljila s adrese u Macincu, Glavna 32 u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Mirko Parenta (18)

Mjesto i datum nestanka: Rijeka, 6. veljače 2016.

Opis: Mirko Parenta (18) visok je 175 centimetara, ima crnu ravnu kosu, velike kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Mirko se u subotu, 6. veljače, udaljio s adrese u Rijeci, Škurinje 6 u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u tamnoplavu jaknu, traperice i tamnoplave tenisice.

Domagoj Petrović (17)

Mjesto i datum nestanka: Ivanec, 8. veljače 2016.

Opis: Domagoj Petrović (17) visok je 175 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Na nozi ima tetovažu.

Domagoj se u ponedjeljak, 8. veljače, udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6 u nepoznato. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Mario Radoš (42)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 6. veljače 2016.

Opis: Mario Radoš (42) visok je 185 centimetara, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe.

Mario se u subotu, 6. veljače, udaljio s adrese u Zagrebu, Vinogradska cesta u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu majicu i traperice.

Jasmina Šabić (16)

Mjesto i datum nestanka: Bedekovčina, 10. veljače 2016.

Opis: Jasmina Šabić (16) visoka je 170 centimetara, ima svijetloplavu kosu, svijetloplave oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe.

Jasmina se u srijedu, 10. veljače, udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Vid Vincek (56)

Mjesto i datum nestanka: Markušbrijeg,

Opis: Vid Vincek (56) visok je 190 centimetara, ima kestenjastu ravnu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Vid se udaljio s adrese u Markušbrijegu u nepoznato, a u trenutku nestanka bio je odjeven u crne hlače, svijetlu košulju, svijetlu jaknu i nosio je crne cipele.

>> Facebook pomogao u pronalasku žene iz Šestina!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije