Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronađen

'Nestali' Talijan pješačio do Paga i spavao u polju

Pietro Maisano
Foto: nestali.hr
31.07.2014.
u 11:55

Pietro Maisano, čija je obitelj prijavila nestanak, pronađen je u Miškoviću na Pagu

Talijan Pietro Maisano (25) čiji je nestanak prijavila njegova obitelj u nedjelju, došao je do Paga gdje je i trebao doći raditi kao kuhar, ali pješke. To je naime rekao policiji uz dodatak da se nije imao odakle javiti obitelji.

Kako doznajemo Talijan je prvo stopirao do Ljupča gdje i prespavao u polju. Sljedeće jutro pješačio je do Miškovića gdje je prespavao kod jednog mještanina. Potom je pronađen.

>>Mladić (25) iz Italije došao raditi u Hrvatsku pa nestao u Zadru

Ključne riječi

Komentara 1

MA
malaval
06:30 01.08.2014.

Drago mi je da je ziv I zdrav!Kao majka mogu si samo misliti kako je familija brinila za njega.Neka mu je sretno I da nade dobar poso!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije