Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Avantura u kajaku

Cijelu noć tražili Čeha koji je ujutro javio mobitelom da je živ i zdrav

obalna straža
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
18.09.2014.
u 10:43

Potraga se nastavila i ujutro, a tražilo ga se i zrakoplovom tipa "Pilatus“

Od sinoć se tragalo za nestalim Čehom J. K. (78) koji je oko 16 sati iz Biograda krenuo prema Pašmanu na crvenom plastičkom kajaku. Kako se do 21 sat nije javio, gosti biogradskog kampa a noge su digli policijsku postaju Biograd, a oni Nacionalnu središnjicu za usklađivanje traganja i spašavanja na moru, Lučku kapetaniju Zadar i Pomorsku policija Zadar.

Potraga se nastavila i ujutro, a tražilo ga se i zrakoplovom tipa "Pilatus“, koji je nešto prije 7 sati započeo prelete u području traganja. No, nestali se Čeh oko 9 sati javio mobitelom da je živ i zdrav svojim kolegama u kampu nakon čega je potraga završena.

 Službenici Policijske postaje Biograd n/m sa češkim kajakašem obaviti će obavjesni razgovor.

>> Obalna straža kod Prvića pronašla i spasila nestalog Čeha

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije