Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnica

Nesreću u kojoj je poginuo pješak skrivio vozač (26) koji je prebrzo vozio

22.01.2017.
u 20:52

Pješak (1954. godište) je propisno hodao iz suprotnog smjera uz lijevi rub kolnika. Automobil ga je odbacio u desni putni jarak, gdje je umro od ozljeda.

 Koprivničko-križevačka policija objavila je nakon očevida da je pješak, koji je poginuo danas u naletu automobila u Guščerovcu, propisno hodao cestom, a nesreću je izazvao 26-godišnjak prebrzom vožnjom.

Pješak (1954. godište) je propisno hodao iz suprotnog smjera uz lijevi rub kolnika. Automobil ga je odbacio u desni putni jarak, gdje je umro od ozljeda. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola.

Očevid je vodila zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Bjelovaru. Protiv vozača će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, nadvodi PU koprivničko-križevačka.

Ključne riječi

Komentara 1

SC
schwertransport
07:52 23.01.2017.

Procitajte dolje nize clanak gdje je vozacica udarila djecaka 8 g. nigdje se ne spominje alkohol krivicna prijava i jos ktomu pi se da je dijete pretrcavalo zebru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije