Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na mostu

Nesreća na graničnom prijelazu: Poginula 18-godišnja pješakinja

Granični prijelaz Gunja
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
31.01.2015.
u 09:22

Osobni automobil, kojim je upravljao 23-godišnji hrvatski državljanin, naletio je na 18-godišnju pješakinju

Na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Gunja sinoć je došlo do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Prema navodima PU vukovarsko – srijemske do nesreće je došlo na samome mostu koji spaja Gunju i Brčko (BiH) kada je došlo do naleta osobnog vozila, kojim je upravljao 23-godišnji hrvatski državljanin na 18-godišnju pješakinju također hrvatsku državljanku.

Od posljedica udara vozila pješakinja je preminula. Prema neslužbenim informacijama smrtno je stradala Laura Mateljić. Iz policije navode kako vozač osobnog vozila nije bio pod utjecajem alkohola te da su se u trenutku nesreće i vozač i pješakinja kretali kolnikom mosta prema graničnom prijelazu Republike Hrvatske.

Najavljeno je kako će protiv vozača osobnog vozila biti podnesena kaznena prijava.

>>U sudaru s kamionom poginuo mladi vozač Škode

>>Autobus s vrtićancima prevrnuo se na Sljemenu, djeca su dobro

Komentara 4

Avatar Neron
Neron
09:53 31.01.2015.

Postali ste potpuna sramota! Na ovaj način reklamirati - otvorim stranicu večernjeg, i čujem - ČUJEM reklamu za kladionicu! Fuj, gadni ste, pregadni!

DU
Deleted user
15:57 31.01.2015.

Obitelji Mateljic iskrena sucut. Bilo je pitanje dana kada ce natko od pjesaka nastradati na ovom mostu. promet se odvija u oba smjera, teski kamioni, putnicka vozila, biciklisti pjesaci i svi idu po kolniku a promet nije nicim regulisan izuzevev bijele Pune crte po sredini mosta. No tko ne pretjece i obilazi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije