Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZNENA PRIJAVA PROTIV VOZAČA

Nesreća kod Petrinje: 68-godišnjak naletio na 77-godišnjakinju koja je kasnije preminula u bolnici

policija, pješakinja
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
06.10.2016.
u 11:25

U policiji najavljuju kako će vozača, koji nije bio pod utjecajem alkohola, kazneno prijaviti zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

77-godišnja pješakinja poginula je u prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Mošćenici, na cesti Sisak-Petrinja. 

Na nesretnu ženu je, oko 19,30 sati, naletio 68-godišnji vozač, upravljajući osobnim automobilom sisačkih registracija, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine

Pješakinja je u tom trenutku prelazila kolnik van obilježenog pješačkog prijelaza, priopćila je policija. Žena je zadobila teške tjelesne ozljede od kojih je oko 23 sata preminula u sisačkoj Općoj bolnici. 

Protiv 68-godišnjeg vozača, koji nije bio pod utjecajem alkohola, biti će podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

>> Policija utvrdila uzrok teške nesreće u kojoj su poginule dvije pješakinje

>> Pješak poginuo u naletu osobnog automobila

Komentara 1

SD
sdpesticid
13:59 06.10.2016.

hm, puno informacija tu nedostaje, da li je žena stradala uz rub ceste, na sredini trake vozača, da li je imala reflektirajući prsluk.. iako mi je žao žene, vozača bih teretio samo za prekoračenje brzine osim ako baš nije prašio kao manijak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije