Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOJE POGINULIH

Otkriveno što je prouzročilo nesreću kod Svete Nedelje

nesreća kod svete nedelje
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
25.10.2016.
u 12:16

Na mjestu je poginuo vozač Seata te njegov suvozač Z.B. (49)

Neprilagođena brzina uzrok je nesreće u kojoj su poginule dvije osobe u ponedjeljak u 21.35 na A3 između čvorova Bobovica i Sveta Nedelja, priopćilo je Općinsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici nakon provedenog očevida.

Prema onom što je za sada utvrđeno, nesreća se dogodila kada se Seat Altea, kojim je velikom brzinom upravljao M. K. (32), zabio u stražnji dio kamiona s prikolicom makedonskih oznaka kojim je upravljao 48-godišnjak.

Na mjestu je poginuo vozač Seata te njegov suvozač Z.B. (49). U zagrebačkoj policiji nisu naveli koliko je brzo M. K. vozio. Tužiteljstvo je pak naložilo provođenje daljnjih izvida kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do nesreće.

>> Dvoje poginulo u frontalnom sudaru. Vozač kamiona: Auto je prešao u moj trak. Trubio sam i skrenuo, ali sudar nisam mogao izbjeći

>> Nastavlja se tragični niz: Dvije osobe poginule na autocesti kod Zagreba

Komentara 20

MA
maltezer66
13:06 25.10.2016.

Meni se nekoliko puta dogodilo na A1 da kamionu ispred mene ne gore stražnja svjetla. Isto tako i kad neki auto vuče prikolicu. Ako mi još iz suprotne strane netko vozi pa me zaslijepi svjetlo, eto problema...

TR
Trnjanec
12:43 25.10.2016.

Brzina? Ma nemoguće. A ja sam mislio da je psihička rastresenost zbog onih bačenih mandarina.

Avatar Dr Evil
Dr Evil
13:32 25.10.2016.

"Otkriveno što je prouzročilo nesreću kod Svete Nedelje"... VL, ja i dalje ne znam što je prouzročilo sudar, to vam nigdje ne piše...po vama...nesreću je prouzročio - sudar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije