Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noćni pohod u Kostreni

Nepoznati vandal izbušio gume na 80-ak automobila

izbušena guma
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
06.02.2014.
u 13:01

Vulkanizeri u Kostreni i okolici u srijedu nisu dizali glavu od posla na krpanju guma.

U noći na srijedu zasad nepoznati počinitelj probušio je gume na desecima automobila u Kostreni kraj Rijeke. Vandal koji je iz samo njemu znanih razloga krenuo u noćni pohod okomio se na automobilske gume vozila na parkiralištu Sveta Lucija nedaleko općinske zgrade, u blizini crkve i duž gornje ceste.

Policiji su dosad oštećenje vozila prijavili građani, vlasnici poduzeća i Općina Kostrena, njih desetak, no sigurno je da će se broj prijava višestruko povećati jer su u Kostreni te noći izbušene gume na čak 80-ak automobila. Vulkanizeri u Kostreni i okolici u srijedu nisu dizali glavu od posla na krpanju guma.

Na nekim je vozilima stradala jedna guma, na nekima i dvije i tri, a policiji će u pronalasku vandala za kojim tragaju pomoći i snimke nadzorne kamere s zgrade Općine na kojoj se vidi kako muška osoba nekoliko minuta prije ponoći obilazi automobile na parkiralištu.

>>Izbušene gume na 15 automobila djelatnika splitskog KBC-a

>>Berlusconijev političar invalidu na parkingu izbušio gume na autu

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Komentara 2

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
13:42 06.02.2014.

Hm, a da to nije lik kojem vulkanizerska radionica nije baš poslovala dobro? Sada posao eksplodirao.

CH
chemica
14:04 06.02.2014.

Još jedan psihopat u akciji. Nešto ih je mnogo diglo glavu ovih dana. Joj, što bi ga milkani pregazili...Krv bi piškio par tjedana. Što, ima neki bolji način? Koliko mora biti poremećena osoba koja usred noći buši gume? Nešto su mu skrivile? Automobili nepoznatih vlasnika? Mogu shvatiti da ima nerazriješene račune s jednim ili dvojicom, ali da mu je baš cijeli svijet kriv...Tu pomaže samo pendrekom po bubrezima. Ali poštivanje ljudskih prava...Danas ih imaju čak i ovakve ljudske karikature.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije