Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA I TOGA

Neovlašteno ušao u računalni program i povisio si plaću!?

surfanje,kompjuter,računalo,internet
Foto: Marko Prpic/PIXSELL/Ilustracija
1/2
18.10.2016.
u 17:35

Bio je zaposlen kao stručni suradnik za poslove javne nabave

Priličnu dozu lukavosti pokazao je 33-godišnjak iz Splita kojeg je tamošnje tužiteljstvo optužilo za računalno krivotvorenje i računalnu prijevaru.

Bio je zaposlen kao stručni suradnik za poslove javne nabave, a tereti ga se da je od 31. ožujka 2015. do 2. listopada 2015. sa svog računala i računala kolegice u više navrata neovlašteno pristupao u računalni program koji služi za obračun plaća.

Učinio je to kako bi si promijenio dodatak na uvjete za rad, pa mu je neosnovano isplaćena viša bruto plaća. Šteta je 7800 kuna.

>> Rumunji u mjenjačnicama tražili zamjenu eura u kune pa pokupili i eure i kune

>> Dvojica razbojnika odnijela oko 100.000 kuna iz mjenjačnice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije