Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brođani odahnuli

Nemilosrdnom ubojici dvojice susjeda mjesec dana istražnog zatvora

Milan Mitrović
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/7
27.10.2016.
u 18:11

Mitrović ima bogatu kriminalnu prošlost vezanu uz provale i probleme s drogom, zbog čega su ga njegovi roditelji izbacili iz kuće u brodskom Romskom naselju

Policija je brzo riješila slučaj dvostrukog ubojstva u Slavonskom Brodu. Osumnjičeni Milan Mitrović (30) danas je priveden u županijsko državno odvjetništvo, odakle je upućen sucu istrage Stjepanu Franiću koji mu je zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela odredio jednomjesečni istražni zatvor.

Glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić kazala je kako je kriminalističkim istraživanjem prikupljeno dovoljno dokaza o tome da je osumnjičeni doista i počinio djela koja mu se stavljaju na teret.

Mitrović je iz koristoljublja hladnim oružjem usmrtio dvojicu muškarac iz istog kvarta. Prvo je u noći s 21. na 22. listopada, u srce, ubo Marinka Tomića (49) u njegovoj trošnoj kućici, a onda nakon dva dana banuo u kuću Luke Ćosića (80) te, pod izlikom da kupi rakiju koju je ovaj prodavao, nasrnuo na njega i bešćutno ga izbo dvadesetak puta u gornji dio tijela. U oba navrata, s ciljem da dobije na vremenu, ubojica je zločine pokušao zataškati zaključavanjem vrata kuća.

Mitrović ima bogatu kriminalnu prošlost vezanu uz provale i probleme s drogom, zbog čega su ga njegovi roditelji izbacili iz kuće u brodskom Romskom naselju.

>> Uhićen okrutni ubojica dvojice muškaraca u Slavonskom Brodu

Komentara 3

KA
KaNiDora
09:37 28.10.2016.

jel bio branitelj ?

PR
Proljeće1971
20:56 27.10.2016.

Čudi me da niste napisali hrvatski državljanin Milan mitrović.

SU
subara
21:09 27.10.2016.

Dali mu sto eura da prizna pa se hvale da su brzo rijesili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije