Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen dvojac

Navukli kapuljače i s plastičnim pištoljem pljačkali kladionice i ljekarne

ljekarna
Filip Brala/PIXSELL
31.01.2015.
u 14:38

Ukupno su se domogli oko 40.200 kuna.

Zagrebačka policija uhitila je M. P. (38) i M. B. (39) zbog sumnje da su tijekom prosinca prošle godine i siječnja ove godine počinili 10 razbojništava.

Dvojac je pljačkao kladionice i ljekarne, a maskirali su se tako da su stavili kapuljače na glave. Sedam razbojništava počinili su skupa, a u tri pljačke Marko P. je išao sam.

Zaposlenicama su prijetili plastičnim pištoljima. Kada su u pljačke išli skupa, Marko P. je ulazio u kladionicu ili ljekarnu, a 39-godišnji M. B. je čuvao stražu.

Ukupno su se domogli oko 40.200 kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, obojica su predana pritvorskom nadzorniku.

>>Hrvat u Švicarskoj osuđen na 17 godina zatvora

>>Dvojica maskiranih i naoružanih počinitelja počinili razbojništvo u automat klubu

Komentara 3

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
15:57 31.01.2015.

Kad-tad te kladionice treba zatvoriti;sto prije to bolje.

LE
lebar
07:50 02.02.2015.

pljackali mirovinski fond

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije