Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasna naprava

Našao ručnu bombu na šetalištu u samom središtu Osijeka

ručna bomba
Foto: Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
05.05.2015.
u 09:58

Policija apelira na građane da ne odbacuju eksplozivne naprave po ulicama i poljima, nego da im ga dragovoljno predaju, bez straha od sankcija

Dok je lagano hodao Šeperovim šetalištem u samom središtu Osijeka, građanin je pronašao ručnu bombu M-75 u ponedjeljak navečer. Bomba je bila bez upaljača, alarmirao je odmah policiju koja je opasnu napravu izuzela.

Policija apelira na građane da ne odbacuju eksplozivne naprave po ulicama i poljima, nego da im ga dragovoljno predaju, bez straha od sankcija.

- Prema Zakonu o oružju, oružje se može predati uvijek, a protiv osobe koja ga dragovoljno predaje neće se pokretati kazneni niti prekršajni postupak - poručuju iz PU osječko-baranjske.

>> Prošle godine pronašli 65 odbačenih bombi, 32 mine...

>> Posvađali se pa aktivirao ručnu bombu u Zagrebu

Komentara 1

OB
Objektivno...
10:36 05.05.2015.

Dok je lagano hodao... mislim,... dajte malo vidite šta pišete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije