Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija završila istragu

Najstariji napadač na Peratovića pušten, dvojica zadržana s kaznenim prijavama

Željko Peratović
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
1/4
30.05.2015.
u 09:44

Najstariji počinitelj sinoć je pušten kući, dok su Vlado i Zino zadržani i predani pritvorskom nadzorniku.

Karlovačka policija završila je istraživanje vezano uz napad na novinara Željka Peratovića kojeg je pijani trojac napao i istukao u četvrtak navečer u njegovoj kući u Luci Pokupskoj.

Kako su objavili, 37-godišnjaka i 48-godišnjaka sumnjiče za kaznena djela nanošenja teških tjelesnih ozljeda u pokušaju, oštećenja tuđih stvari i za narušavanje nepovredivosti doma i poslovnog prostora. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o Vladi Čunko mlađem i Zini Grahoviću. Za 64-godišnjeg Vladinog oca, utvrđeno je da je s njima napravio štetu u Peratovićem domu, ali da ga nije tukao, iako Peratović smatra da je bio 'organizator' akcije jer ga je on prozivao i optuživao da im je uništio posao vađenja pijeska iz Kupe.

Mladi dvojac, utvrdila je  policija, prvo su verbalno, pa fizički napadali novinara, nakon čega su sva trojica razbili i staklo na kući, te na automobilu Željkove supruge.

Najstariji počinitelj sinoć je pušten kući, dok su Vlado i Zino zadržani i predani pritvorskom nadzorniku. Zaradili su kaznene prijave, a materijalna šteta procijenjena je na više od 9000 kuna.

>>Uhitili napadače na Željka Peratovića: Suludo je da me sada napadaju zbog pjeskarenja

Komentara 5

Avatar comparator
comparator
10:50 30.05.2015.

Ako je primitivizam ovih nasilnika toliko eskalirao da su se usudili novinara napasti u njihovom domu iz samo njima viđene potrebe za osvetom onda se trebamo zabrinuti u inteligenciju onih koji im je dao koncesije . Nekako minije jasno daa toliko primitivizma i nasilja može biti koncentrirano na jednom mjestu i ujedno se takvim primitivcima dozvoljava nesmetano vađenje državne imovine . Mislim da tu postoji dublja pozadina i da je ovo tek dio ledenog brijega koji je isplivao nakon dugotrajne nezdrave atmosfere u njihovom radnom i životnom okruženju. Hvala poliociji što je skinula onu političku sumnju s slučaja !

OB
ObrenM
18:00 30.05.2015.

Izgleda da je ulaznica najstarijeg napadaca bila dostatna za izbjegavanje uznistva od strane casnog suca.

GL
gloria
13:42 30.05.2015.

Napad na novinara treba izjednačiti s napadom na policajca. Solidno kazniti zatvorom od par godina, pa da vidimo komu ce pasti na pamet dignuti ruku, ali s ovakvim pravosudjem kakvo je u Hrvatskoj na kraju ce banditi jos tražiti odd novinara naknadu za duševne boli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije