Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
noćna eksplozija

Najprije mu zapalili dva auta 
pa mu u kafić ubacili bombu

23.01.2015. Srdoci - Nocas, u vremenu izmedu dva i cetiri sata na terasi ugostiteljskog objekta Khala bar u Ulici Miroslava Krleze u centru Srdoca u Rijeci doslo je do eksplozije. Nagada se da je na terasu  bacena eksplozivna naprava, a sto se tocno dogod
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
23.01.2015.
u 18:45

Ustanovljeno je da je minsko-eksplozivna naprava ubačena u kafić iz unutrašnjosti zgrade u kojoj se kafić nalazi

Snažna eksplozija u noći na petak između dva i četiri sata probudila je stanovnike riječkog naselja Srdoči.

U kafiću Khala bar u Krležinoj ulici, nedavno obnovljenom i uređenom, a otprije nekog vremena u vlasništvu obitelji Berišić iz Opatije, aktivirano je minsko-eksplozivno sredstvo koje je, kako se doznaje, bačeno iz unutrašnjosti zgrade u čijem je prizemlju smješten kafić. Na sreću, nitko nije ozlijeđen, a oštećeni su inventar i vrata lokala te vrata obližnjeg kafića. Šteta još nije utvrđena.

Policija rasvjetljava okolnosti događaja za koji se nagađa da je povezan s nedavnim paležom dvaju automobila Zvonka Berišića u dvorištu obiteljske kuće u Opatiji. Uzrok požara tih automobila, ustvrdila je policija, bila je ljudska radnja pa se zaključuje da je bio podmetnut. Obitelj Berišić posjeduje više ugostiteljskih objekata i lokala u Rijeci i Opatiji, a posljednji događaji povezani s njima upućuju na zaključak da su se nekom jako zamjerili pa im paležom i eksplozijom šalje poruke.

>> Bačena bomba u kafiću u Zagrebu – sedmero ozlijeđenih!

Komentara 10

MX
Mister X
19:51 23.01.2015.

Prava Mafija traži lovu i ako nema love ide tako; eto ti policija neka traži tko je počinitelj; "zna se" da se neće naći nikoga kad se i prije "nije znalo"... Kad se hoće zna se kod nas i ui u naprijed tko je počinitelj nisam li u pravu ?

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
22:24 23.01.2015.

to su metode kojima se služi mafija

RA
radiomilevabeograd
03:27 24.01.2015.

albanska konkurencija,ko bi drugi,blago nama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije