Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oboje u komi

Na rukama iz vatre iznio trudnu i teško opečenu ženu

hitna pomoć
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
25.11.2015.
u 23:00

Pjetar K., pekar, oko osam sati vraćao se s posla i vidio dim iz dnevnog boravka gdje je spavala njegova supruga

Obrovac Pjetar K. (26) i njegova trudna supruga Antigona K. (20) nalaze se u induciranoj komi u bolnici nakon požara što je izbio u njihovoj kući u Karinu Gornjem u utorak ujutro. Pjetar K., pekar, oko osam sati vraćao se s posla i vidio dim iz dnevnog boravka gdje je spavala njegova supruga. Provalio je u kuću, a u tom trenutku vatra se rasplamsala.

– Čuo sam njegovo zapomaganje. Spašavao je suprugu koja je u sedmom mjesecu trudnoće. Zbog požara nije se mogao vratiti kroz vrata pa je provalio kroz balkonska vrata. Iznio ju je iz vatre, no ruke su mu potpuno izgorjele. Tada smo donijeli ljestve i prenijeli suprugu preko balkona. Njoj je spavaćica potpuno izgorjela, a on se tek nakon što ju je iznio počeo žaliti na bolove. Imao je i opekline po glavi. Velika je to tragedija – rekao nam je susjed Luka Tomić. Zaposlenica pekarnice s kojom smo razgovarali rekla nam je da je obitelj stradalih Karinjana na Kosovu.

– Ona je dijete, nema ni 20 godina, a i trudna je. Čujem da su im tijela opečena 40 odnosno 45 posto – rekla je žena. Antigona K. helikopterom je prevezena u riječku bolnicu, a njen suprug vozilom Hitne pomoći.

>> Trudnica i suprug u požaru zadobili ozljede opasne po život

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
06:31 26.11.2015.

Užas, neka im Bog pomogne u oporavku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije