Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRONAŠLI GA DRONOM

VIDEO U šumici na Vežici pronađeno tijelo supruga preminule majke dvoje djece

Vežica muškarac smrt Rijeka
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/11
16.02.2017.
u 17:43

Tijelo Željka Meštrovića pronašli su jučer oko 13 sati na Gornjoj Vežici na nepristupačnom terenu. Za njim se tragalo tri dana

Tri dana riječka policija tapkala je u mraku kada je u pitanju istraga oko smrti Ondine Meštrović (33) koja je u utorak pronađena mrtva u neboderu na riječkoj Vežici.

Onda se u četvrtak oko 13 sati dogodio preokret - na nepristupačnom predjelu na kojem se nalazi manja šumica u blizini ulice Sveti križ na Gornjoj Vežici policija je u suradnji s GSS-om pronašla tijelo muškarca. 

Riječje upravo o Željku Meštroviću, suprugu preminule Ondine Meštrović. Navodno je u pronalasku tijela pomogao i dron. Cijeli slučaj izazvao je mnogo pozornosti, a u javnosti su se pojavile tri verzije priče vezane uz okolnosti smrti 33-godišnje majke dvoje male djece.

U utorak su gotovo svi tvrdili kako je ta majka dvoje djece ubijena, što se prije svega dalo zaključiti zbog toga jer su na potezu od Rijeke do Zagreba u potrazi za Željkom Meštrovićem aktivirane brojne policijske snage, pa čak i duge cijevi.

U srijedu su se pojavile informacije kako je Ondina Meštrović umrla zbog predoziranja heroinom. Njezino tijelo na kojem su bili vidljivi tragovi uboda igle pronađeno je u zajedničkom spremištu na desetom katu koje je, kako govore susjedi iz nebodera, bilo zaključano, i to na način da je netko slomio ključu bravi s vanjske strane. 

Da li je to napravio njezin suprug koji je u utorak ujutro nazvao punicu i kazao joj da dođe po njihovog sina u stan nije poznato. Željko Meštrović krije odgovore na pitanja kojih je u ovom slučaju doista pregršt, jer rijetko kada je policiji u sličnim slučajevima trebalo toliko dugo da utvrdi da li je smrt nastupila “kao posljedica kaznenog djela”. 

Stanovnici Orehovice, zagorskog sela u blizini Bedekovčine koje je Željko posljednji puta posjetio prošle srijede kada je bio u posjeti svom ocu Petru uznemireni su cijelom situacijom, a oni rijetki koji su uopće pristali pričati s novinarima samo su kratko poručili kako “je njihov Željko miran čovjek koji je cijeli život samo delal'

>> VIDEO Blokade zbog lova na ubojicu: žena u ranim 30-ima pronađena ubijena u neboderu u Rijeci

>> VIDEO Riječka slagalica strave: 'Policija mi je pred kućom, ali sina nisam vidio 7 dana'

Komentara 14

Avatar Hortus diabolicus
Hortus diabolicus
19:00 16.02.2017.

Od ubojstva, prije tri dana, samoubojstvo prije dva dana evo danas dvostruko ubojstvo,kaj bu sutra.

OB
ObrenM
17:50 16.02.2017.

Kolika je strucnost nase sigurnosti i povjerenja?

BL
bljak007
19:20 16.02.2017.

Čitajući ovi dana sve dostupne informacije iz javnih glasila, sve smrdi da su izgleda, posao odradili dileri, zbog mogućeg duga za drogu! No žalosno ugašena dva života i djete ostaje traumatizirano kroz život i samo! Žalosno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije